Tito Ortiz készítené fel a YouTube-ert MMA-s bemutatkozására
MMA

Tito Ortiz készítené fel a YouTube-ert MMA-s bemutatkozására


A YouTube-szenzációnak tekintett Logan Paul már háromszor is bokszolt egy másik YouTube-er ellen (kétszer KSI ellen, egyszer meg egy másikkal), és most lehet, hogy fejest ugrik az MMA-ba is.

Mielőtt azt mondaná valaki, az ég-világon senki sem kíváncsi erre, én azt mondom, hogy többen nézték meg, mint az Anthony Joshua vs. Andy Ruiz találkozót. Valahogy így nézett ki maga a meccs egyébként:Logan Paul is érezheti, hogy manapság az MMA népszerűbb a boksznál, mert iszonyat ronda, laikus kifejezéssel élve "ketrecharcolni" készül.

A birkózó alapokkal rendelkező 24 éves celeb még sosem MMA-zott, de láttunk már birkózókat jól teljesíteni a ketrecben. Tito Ortiz már beszélt is vele egy esetleges meccsről. De nem egymás ellen küzdenének. Tito segítene felkészíteni őt.

Ortiznak egyelőre a saját dolgaival kell foglalkoznia, hiszen Alberto Del Rio ellen készül, akivel december 7-én, azaz most szombaton küzd meg a Combates Americal promóciónál. Egyébiránt van egy saját edzőterme is (Punishment Training Center), szóval nem lenne neki új az edzősködés.

 


Szólj hozzá