Tito Ortiz készítené fel a YouTube-ert MMA-s bemutatkozására
MMA

Tito Ortiz készítené fel a YouTube-ert MMA-s bemutatkozására


A YouTube-szenzációnak tekintett Logan Paul már háromszor is bokszolt egy másik YouTube-er ellen (kétszer KSI ellen, egyszer meg egy másikkal), és most lehet, hogy fejest ugrik az MMA-ba is.

Mielőtt azt mondaná valaki, az ég-világon senki sem kíváncsi erre, én azt mondom, hogy többen nézték meg, mint az Anthony Joshua vs. Andy Ruiz találkozót. Valahogy így nézett ki maga a meccs egyébként:Logan Paul is érezheti, hogy manapság az MMA népszerűbb a boksznál, mert iszonyat ronda, laikus kifejezéssel élve "ketrecharcolni" készül.

A birkózó alapokkal rendelkező 24 éves celeb még sosem MMA-zott, de láttunk már birkózókat jól teljesíteni a ketrecben. Tito Ortiz már beszélt is vele egy esetleges meccsről. De nem egymás ellen küzdenének. Tito segítene felkészíteni őt.

Ortiznak egyelőre a saját dolgaival kell foglalkoznia, hiszen Alberto Del Rio ellen készül, akivel december 7-én, azaz most szombaton küzd meg a Combates Americal promóciónál. Egyébiránt van egy saját edzőterme is (Punishment Training Center), szóval nem lenne neki új az edzősködés.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá