December 7-én bunyózik Tito Ortiz
MMA

December 7-én bunyózik Tito Ortiz


Amint azt korábban is megírtuk, Tito Ortiz, a UFC egykori félnehézsúlyú bajnoka 44 évesen megint harcolni fog egy korábbi WWE szupersztár pankrátorral, Alberto Del Rio-val december 7-én a Combate Americas promóciónál, amelynek épp Alberto a vezetője.

Remélhetőleg szó sem lesz bundáról, ami hát azért fordult meg a fejemben, mert Tito azért mégiscsak a főnökével bunyózik, bárhogy is nézzük.

Ortiz-t (20-12-1) áprilisban igazolták le, miután megverte Chael Sonnen-t és a 68 49 éves Chuck Liddell-t.

A 42 éves Alberto-t sem kell félteni, ugyanis nem csak pankrátor volt, hanem kevert harcművész is, 9-5 a profi mérlege, ráadásul minden mérkőzését idő előtti finissel nyerte meg, 7 szubos és 2 (T)KO-s győzelme van, DE! 2010 óta nem bunyózott. Ez 9 év kihagyást jelent. Bunyózott már Mirko Cro Cop-pal is (kikapott fejrúgással), és további érdekesség róla, hogy nagyon jól birkózik, a 2000-es olimpiai játékokra is kijutott volna, de Mexikó nem tudta pénzelni a szereplését.

Ma és holnap lesz egy médiaesemény is, ahol a felek egymásnak ugorhatnak, egyelőre csak szavakkal.

Ez már megtörtént korábban is:Tito itt azt mondja neki, hogy nézzen fel a fények felé a ketrecből, mert azokat a fényeket fogod nézni, miközben épp szétverem a segged. Alberto azzal vágott vissza kissé felpaprikázva, hogy EZ AZ ÉN KIBASZOTT HÁZAM!

Na, ez jó lesz!


Szólj hozzá