December 7-én bunyózik Tito Ortiz
MMA

December 7-én bunyózik Tito Ortiz


Amint azt korábban is megírtuk, Tito Ortiz, a UFC egykori félnehézsúlyú bajnoka 44 évesen megint harcolni fog egy korábbi WWE szupersztár pankrátorral, Alberto Del Rio-val december 7-én a Combate Americas promóciónál, amelynek épp Alberto a vezetője.

Remélhetőleg szó sem lesz bundáról, ami hát azért fordult meg a fejemben, mert Tito azért mégiscsak a főnökével bunyózik, bárhogy is nézzük.

Ortiz-t (20-12-1) áprilisban igazolták le, miután megverte Chael Sonnen-t és a 68 49 éves Chuck Liddell-t.

A 42 éves Alberto-t sem kell félteni, ugyanis nem csak pankrátor volt, hanem kevert harcművész is, 9-5 a profi mérlege, ráadásul minden mérkőzését idő előtti finissel nyerte meg, 7 szubos és 2 (T)KO-s győzelme van, DE! 2010 óta nem bunyózott. Ez 9 év kihagyást jelent. Bunyózott már Mirko Cro Cop-pal is (kikapott fejrúgással), és további érdekesség róla, hogy nagyon jól birkózik, a 2000-es olimpiai játékokra is kijutott volna, de Mexikó nem tudta pénzelni a szereplését.

Ma és holnap lesz egy médiaesemény is, ahol a felek egymásnak ugorhatnak, egyelőre csak szavakkal.

Ez már megtörtént korábban is:Tito itt azt mondja neki, hogy nézzen fel a fények felé a ketrecből, mert azokat a fényeket fogod nézni, miközben épp szétverem a segged. Alberto azzal vágott vissza kissé felpaprikázva, hogy EZ AZ ÉN KIBASZOTT HÁZAM!

Na, ez jó lesz!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá