Tito Ortiz a UFC-ben is megcsinálná a Chuck Liddell trilógiát, mellyel fizetést adna a Jégembernek
MMA

Tito Ortiz a UFC-ben is megcsinálná a Chuck Liddell trilógiát, mellyel fizetést adna a Jégembernek


Még tavaly kaptak szárnyra olyan hírek, melyek szerint Chuck Liddell készen állna visszatérni a ketrecbe. Eleinte az azóta nehézsúlyba avanzsáló Chael P. Sonnen volt az első számú jelölt a visszatérésre, aztán ugye, tudjátok mi történt.

A Jégember helyzete szomorú. A WME érkezésével a UFC megvált tőle, ahol azért kapott fizetést, mert ő Chuck Liddell. Meg hogy eszébe ne jusson bárhol máshol harcolni.

A szintén egy éve inkább hibernált, mint visszavonult Tito Ortiz azonban nagyon erősen pedálozik a harcért.
”Nagyon akarom ezt. Szilveszter tájékán még a UFC embereinek is feldobtam a dolgot, akik kinevettek, mondván Liddell 48 éves és 5 alkalommal volt eszméletlenre kiütve. Nincs az az állam amely engedélyezné, hogy harcoljon.”

Chuck valóban elég idős már, a UFC 115 óta nem harcolt, ami barátok között is lassan egy nyolcas. Évben.

Tito valószínű azért szeretné ezt annyira, mert az első két meccsükön kikapott.
”A UFC-n múlik. Engem érdekel ez. Sikerrel hagytam abba a sportot, fél menet alatt megfojtottam Sonnent is. A testem tökéletes állapotban van. Azt meg tudom, hogy Chuck már a végén többször volt úgy kiütve, hogy repülősót kellett szagoltatni vele, hogy magához térjen. Nem is szorulok rá erre, de ha Chuck akar valamit, akkor csináljuk meg felőlem. Leszek én is olyan barátja amilyen én voltam neki és adok egy fizetésnyi pénzt, mert úgy is rászorul.”

Au. Kemény szavak, patthelyzet.

Érdekelne ez valakit?


Szólj hozzá