Tippelde: UFN 181, Hall vs. Silva
MMA

Tippelde: UFN 181, Hall vs. Silva


Kezd már múlni a múlt heti UFC 254 vagy a Borics Ádi győzelme után érzett eufória? Nincs okunk búsulni, hiszen szombatról vasárnapra virradólag éjféltől ismét műsorra tűzi a Sport Tv a UFC aktuális gáláját. Megkapjuk az utolsó UFC bunyójára készülő legendát, Anderson Silvát és a szabadidejében mókuspörköltet kajáló, twisterező Bryce Mitchellt is, többek közt. Ne is szaporítsuk tovább a szót, lássuk a párosításokat!

Uriah Hall vs. Anderson Silva

Hallt, mikor feltűnt a UFC radarján a következő Anderson Silvának nevezték, és bumm sok-sok év után megütköznek egymással. Egyik bunyós sem volt aktív az elmúlt egy évben. Silva fordított alapállású és 9 évvel idősebb ellenfelénél. Silva pontosabban üt és jobban is védekezik. A leviteleket egyik bunyós sem erőlteti.
Silva öreg mint az országút, legalábbis bunyós években, de a megkopott klasszisa, kiegészülve élesebb állóharcával szerintünk diadalmas utat eredményeznek a naplementébe, ha Hall nem villant meg valamit.

Bryce Mitchell vs. Andre Fili

Filié a nagyobb ütőtáv, Mitchell pedig fordított alapállású. Fili visz be több ütést, de Mitchell sokkal pontosabb és jobban is védekezik. Egyik bunyóstól sem idegen a földre vitelek alkalmazása. Itt Fili védekezik jobban, míg Mitchell az, aki jobban próbálja kopogtatni az ellenfeleit.

A fordított alapállás, nagyobb pontosság, jobb védekezés és élesebb földharc szerintünk meghozzák a terepmintás bunyósnadrágot sikeresen kialkudó Mitchellnek az újabb sikert.

Maurice Greene vs. Greg Hardy

Fizikális értelemben nincs nagy különbség a versenyzők közt. Hardy állóharca valamivel élesebb és levitel védelme egészen jó. Maurice inkább földharcban mutatott eddig többet, de Hardy levitel védelme, párosulva nagyobb KO erejével az utóbbi győzelmének adnak nagyobb esélyt.

Kevin Holland vs. Charlie Ontiveros

Ontiveros kései beugrós. Közel egy éve nem volt profi meccse és eddig karrierje során már hat alkalommal volt kiütve. Holland ezzel szembe még sosem volt véglegesen padlózva és sorra szállítja a győzelmeket. Így nem is mondhatunk mást, annál, hogy Hollandot várjuk győztesnek.

Bobby Green vs. Thiago Moises

Moises 9 évvel fiatalabb Greennél, akinek az állóharci mutatói minden területen felülmúlják a brazilét. Green a levitelek ellen is jobban védekezik, de Moises áll jobban a feladásra kényszerítés terén. A jobb állóharc és levitel védelem véleményünk szerint elegek lesznek Green győzelméhez.

Az est további esélyeseinek névsora: Hernandez, Yanez, Strickland, Williams, Jacoby, Casey, Natividad.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá