Borics Ádám egyhangú pontozással megverte Erick Sanchez-t!

Borics Ádám egyhangú pontozással megverte Erick Sanchez-t!


A Team Alpha Male tag, Erick Sanchez az esélytelenek nyugalmával indulhatott a Sanford MMA tagja, Borics Ádám ellen a Bellator 250 prelimjén, vagyis a magyar bunyósnak volt több vesztenivalója.

A mérkőzés izgalmas állóharccal kezdődött, Ádám szépen dolgozta az ellenfelét, ügyesen használva a kezeit és a lábait is, és szépen hajolt el Erick támadásai elől, amik így rendre célt tévesztettek. Ádámé az első felvonás – nagy találatok nélkül ugyan, de simán.

Ádi sarkában feltűnt Gilbert Burns, a UFC bunyósa, ezt nagyon jó volt látni.

A második menetben feljavult Sanchez, betalált testre egy rúgással, és uralta a ketrec közepét. Volt egy repülő térdes kísérlet Ádámtól, közel volt a finishez ez is!Ez a menet szoros volt, bárkinek oda lehetett volna adni, ami azt jelenti, hogy a harmadikat muszáj fölényesen megnyerni, hogy ne legyen kérdés.

Harmadik menet.

Belehúztak a srácok, nyíltabban bunyóztak. Ez azt eredményezte, hogy mindketten betaláltak, Ádám bal szemöldöke megsérült picit. Szembenyúlás miatt figyelmeztetni kellett Erick-et. Szépen előzte meg Sanchezt, uralja a ketrec közepét. 2:50 van hátra.Szépen betalál a magyar fighter, majd elmozog. Ezek nagyon az ő pillanatai!

Felütéssel keményen eltalálja Sanchezt, aki óriási bajban van! Gyönyörű könyökös a Kölyöktől fejre! És egy térdes is! Majd egy szép slam, és ground-and-pound! Ádám gyakorlatileg az összes MMA-ban használható technikát bemutatja ellenfelén!

És egy nagyon szoros karfeszítés!De Erick valahogy kiszabadul belőle, és fojtással válaszol, de nincs már ideje többre, mert a meccs véget ér.

16-1-re javult Borics mérlege, egyhangú pontozással győzött, és a végén bemondta a kamerába, hogy figyeljenek rá, mert egy nap bajnok lesz a Bellatorban.

Úgy legyen!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá