Tim Sylvia is visszatér! Hála az égnek, kímélő módban

Tim Sylvia is visszatér! Hála az égnek, kímélő módban


A Chael P. Sonnen művek december 3-án egy újabb grappling show-val örvendezteti a nagyérdeműt, most a nehézfiúk kerülnek előtérbe.

A Submission Underground hatodik gáláját rendezi, a célállomás pedig Portland. A fiatal szervezet nagyon jó szabályrendszerrel operál.

Az EBI szisztémához hasonlóan, semmiképp sem lehet egy mérkőzés döntetlen, elkerülendő a Sakuraba-Shamrock fiaskót, néhány hete a Rizinben.

Kisketrecben láthattuk már Miesha Tate kisasszonyt, Dan Hendersont Jon Jones ellen, Jake Shields is tiszteletét tette már.

Most egy újabb legenda, a nehézsúly egykori királya, Tim Sylvia is úgy döntött, ezt nem szeretné kihagyni. Az egykori kétszeres UFC nehézsúlyú bajnok Fabiano Scherner ellen döntheti el, ki a nehézsúly, vagy ki tudja, szupernehézsúly grappling királya! Slyvia négy éve vonult vissza végleg az MMA-tól, rengetegszer kikapott már karrierje vége felé, sőt! Tudtommal ő a modern kori MMA egyetlen olyan embere, aki nem bírt bemérni nehézsúlyba!!!! Karrierje alkonyán már inkább szupernehézsúlyban mozgott.Scherner nem egy minden rajongó által azonnal beazonosítható figura.

Egy tucat szervezetnél harcolt MMA-ban, két TKO vereségre a UFC-be is beköszönt 12 évvel ezelőtt. 2012 szeptemberétől inaktív volt, a papír-nehézsúlyú bajnok Vitaly Minakov kiütötte, de 2016 júniusában egy TKO-val tért vissza az aktív harchoz. 45 évesen igazi öregfiú, bár Sylvia sem mai csirke már 41 évével.

A kártya további összeállítását még homály fedi, de majd beszámolunk róla, nyilván.


Szólj hozzá