Tehát komoly: Tenshin Nasukawa a Vasyl Lomachenkot is leütő Jorge Linares-szel készül Floyd Mayweather ellen!

Tehát komoly: Tenshin Nasukawa a Vasyl Lomachenkot is leütő Jorge Linares-szel készül Floyd Mayweather ellen!


Igaz némi bűz eleinte kísérte Floyd Mayweather RIZIN szereplését Tenshin Nasukawa ellen, de bő 3 hét múlva fény derül az igazságra.

Floyd elment ugye Japánba, bízva abban, hogy a Ramzan Kadyrovnál töltött vakációihoz hasonlóan itt is szakíthat egy arany WC-re valót.

Belement egy általa eleinte cicázásnak tűnő kickbox(szerű) meccsbe, felült magángépére és a pillanatban ahogy hazaért, le is mondta azt, mert meglátta Nasukawa meccseit és nemes egyszerűséggel beszart.

Nem, ezt nem én írom így, kimondva-kimondatlanul ez történt, Ariel Helwanitól kezdve minden MMA média mogul erre hivatkozott.

A meccs nem maradhat el alapon, a RIZIN némi módosítást volt kénytelen eszközölni az eredeti tervekhez képest.

Nem 3x3 perc módosított kickbox lesz, de nem is az eleinte rebesgetett 3x3 hanem 5x3 perc, sima ökölvívás.

Negyed óra tehát.

Tenshin azóta is finoman és nagyon udvariasan piszkálta Floydot és alkalmanként Conor McGregort is, de most úgy néz ki, új fokozatba kapcsolt a játszmázás terén.

A tavasszal még Vasyl Lomachenko dolgát is eleinte megnehezítő, de végül egy testre mért KO miatt kapituláló Jorge Linares (és csapata) készíti a japán szenzációt.Tenshin Las Vegasban készül Floyd ellen, Linares pedig ódákat zengett róla.Szerintetek lehet valami bombameglepetés kinézőben, vagy Floyd minden idők legjobb defenzív ökölvívója módjára kiszedi a villámgyors Tenshin méregfogait?


Szólj hozzá