Szerencse: Mégsem tört el Demetrious Johnson lába Henry Cejudo ellen
MMA

Szerencse: Mégsem tört el Demetrious Johnson lába Henry Cejudo ellen


Hiába veszítette fel fél évtizednyi uralkodás után a koronát Mighty Mouse, az ember olyan fantasztikusan kezeli a vereséget, amelyről bármelyik sportoló példát vehetne.

*Köhh köhh Rousey, köhh köhh Joanna.*

Még a meccs után közvetlen első dolga volt Johnsonnak közölni a világgal, jobb lába bizonyosan eltört, térdében meg eldurrant a porc.

Szerencsére úgy fest, az egérnek csak félig volt igaza, tegnap ugyanis instagramjára felrakott képén a ”nincs törés” szavak álltak.

A 31 éves Johnson még nincs kinn az erdőből, jobb térde állapotáról hétfő előtt nem lesz hír.

Az utóbbi évek legnagyobb meglepetését hozó meccs után Demetrious azt mondta, hogy ”nem követelhetek azonnal visszavágót. Szeretnék egészséges lenni, attól nincs fontosabb. Ezt követően aláírok bármit, amit egy 8 hetes felkészülés követ.”

Johnson visszatérésre nagyon nagy szükség lenne, Cejudonak ugyanis nincs reálisan vett kihívója a 125 fontos divízióban.

Henry valószínűleg ezért is lebegtette meg a harmatsúlyba való fellépést, TJ Dillashaw ellen.

Joseph Benavidez, Sergio Pettis, Ray Borg, Jussier Formiga is foglaltak, első ötön kívül meg nem szokás címmeccset adni.

Henrynek így tényleg csak egy egyszeri 135 fontos jelenése van, amit ha elbukik Dillashaw vagy bárki ellen, akkor is ártani fog a nívójának, ha nem a saját súlycsoportjában teszi azt.

Vagy esetleg tudnátok neki valaki jó ellenfelet? Írjátok le, nagyon kíváncsi vagyok.


Szólj hozzá