Szépjányweight: Michelle Waterson Karolina Kowalkiewicz ellen harcolna legközelebb
MMA

Szépjányweight: Michelle Waterson Karolina Kowalkiewicz ellen harcolna legközelebb


Michelle Waterson közel másfél év után tért vissza a győzelem útjára két héttel ezelőtt.

Paige Van Zant ellen szerzett győzelme még 2016 decemberére datálható, a jelenlegi bajnok Rose Namajunas pár hónapra rá másfél menetet hagyott neki.

Tavaly év végi visszatérése során pedig picit rozsdásnak tűnt, Tecia Torres három menetben intézte el simán.

Viszont a UFC on Fox 29 főkártyáján Courtney Casey fogadta, három menetben egy végsőkig kiélezett és irdatlan szoros döntést sikerült elhoznia a Karate Hottienak.

Most, hogy Karolina Kowalkiewicz kijavította két vereségét, úgy néz ki a két önbizalmukat visszanyert hölgy egymásra találhat.

Legalábbis, Waterson szerint.


”Még nem harcoltam Karolinával, szóval úgy érzem az egy nagyszerű mérkőzés lehetne. De mást is a szemeim előtt tartok, Carla Esparza és Claudia Gadelha győztese is szóba jöhet. Viszont sietnem kell, mert 32 éves vagyok, szeretnék még gyereket a hét éves nagylányom mellé. Ki kell használnom az oktagonban tölthető időmet, mert úgy érzem még nem mutattam meg mindent amit tudok. Úgy akarok majd távozni a sportból, hogy elmondhatom, mindent benn hagytam.”

Nem kell aggódnia a rajongóknak sem, ugyanis a kérdésre, hogy mennyi időt szán még a harcra a gyönyörű anyuka, biztató választ kaptunk:

”Régóta benne vagyok már, több mint 11 éve, de három-négy évet még adok magamnak itt.”


Karolina – Waterson?

Ki nyeri?


Szólj hozzá