Stephen Thompson is megsérült, de év végén egy szintén sérült harcossal szeretne vívni
MMA

Stephen Thompson is megsérült, de év végén egy szintén sérült harcossal szeretne vívni


Wonderboy Thompson nem csak egy rém szoros döntést bukott Darren Till ellen, hanem a második menetben térdének épségét is.

De hallgassuk, mi és hogyan történt:

”A másodikban nagyon rá volt állva a térdemre. És egyszer be is talált, nagyon is. Szóval annyi volt a bal lábamnak, de a dolog nem új keletű. Egy évtizede minden létező dolog szétment benne. A bal térdemen 4, a jobbon 2 műtétet végeztek eddig.”

Most jön a jó rész:

”Éreztem, hogy recseg és ropog valami, de úgy voltam vele, lábon kihordom. Nem kellett volna. Rájött, hogy megsérültem és tovább nyomta a dolgot.”

Wonderboynak tehát volt már fél tucat térdsérülése, de most az egyszer talán nem komoly a helyzet:

”Hat nyolc hetet mondtak, hogy nem kellene addig semmit csinálni. Kímélem is a térdem. Ülök a székben és ütöm a zsákot, ember. :D Mindig van jég a lábamon, remélem év vége előtt minden rendben lehet vele.

Bár szerény és jófiús karaktere nem tűnt el most se, mégis kihívta Robbie Lawlert, maximális tisztelettel.

”Valakire szükségem lenne. Lehetőleg a TOP 5-ből. Most harmadik vagyok, remélem Robbie Lawler meggyógyul addig. Össze kell hangolnunk a dolgainkat, akkor találkozhatnánk a Madison Square Gardenben Állati volna. Garantáltan hatalmas meccset csinálnánk.”

Ti mit gondoltok erről? A váltósúly most amúgy is sötét időszakon megy át (Kolbi az átmeneti bajnok, még mindig nem hiszem el!!!), így kellene egy két nagyobb és jó meccs.

Ugye?


Szólj hozzá