Stephen Thompson csak év vége felé térne vissza
MMA

Stephen Thompson csak év vége felé térne vissza


"Wonderboy" Thompson közel 70 küzdősport meccs után, életében először kapott ki KO-val Anthony Pettis ellen idén márciusban. Legutóbb úgy volt, hogy augusztus környékén már megint esélyes a visszatérés, de úgy néz ki, a bajnoki kihívó meggondolta magát, és még tovább várna, amíg teljesen rendbe nem jön.

“Nem múlt el sok idő a bunyó óta, szóval nem kapkodom el a dolgot. 36 éves vagyok, eddig senki sem ütött ki, és most se kaptam sokat, de azt szeretném, ha 100 százalékos formában lennék, amikor visszatérek az Oktagonba. Nem akarok abba a hibába beleesni, amibe sokan: hogy túl gyorsan térnek vissza, aztán bekapnak egy ütést, és megint borulnak."

A váltósúlyú átesett már egy CT vizsgálaton is, ahol szerencsére mindent rendben találatak.

Érdekesség, hogy Thompson instruktor is egyben, 600 gyermeket tanít, akik nézik is a meccseit a UFC-ben. Szeretne egy követendő példát felállítani nekik, ezt megtette azzal, ahogyan a vereséget kezelte, és szerintem most azzal is megteszi, hogy tényleg mindent megtesz az egészsége érdekében.

Pedig nagyon szeretett volna a júniusi UFC-gálán szerepelni, hiszen ezt szülőföldjén rendezik. Okosan teszi, hogy mégsem erőlteti a dolgot.

Stephen azt mondta, még idén láthatjuk őt, de csak az év vége felé: szeptember, vagy október környékén.


Szólj hozzá