Shogun Rua a családja kérésére sem vonul vissza egyelőre.
MMA

Shogun Rua a családja kérésére sem vonul vissza egyelőre.


Bár Anthony Smith elleni veresége előtt még egy címmérkőzés is benne volt a levegőben ez percek alatt szertefoszlott.

Ahogyan három meccses győzelmi szériája, továbbá majd négy éves veretlensége is ment a szemétbe a brazil legendának.

Halljuk most mit gondol a Németországban történtekről ő maga:

”Minden fantasztikusan ment, nagyon jó felkészülésem volt és 100%-ra feltöltve érkeztem az oktagonba. Sajnos Anthony egy ütéssel beszédített, aztán rátett még pár lapáttal, ami elég volt a bírónak arra, hogy megállítsa a meccset. Minden az én hibám volt. Túlságosan kitártam magam a veszélynek.”


Shogun elmondta még, hogy Volkan Özdemir ellen készült ugyan, de az Anthony Smith-re való váltás nem sok vizet zavart a harca végkimenetelében. Inkább a közel másfél éves kihagyás és a rozsda voltak a hunyók.

”Nem kifogás, de nem voltam ritmusban. Nem voltam ütőtávon, rozsdásan érkeztem. De ez nem von le semmit Anthony érdemeiből.”

Egy nagyobb pihenő után viszont újra harcolni akar, talán még idén év végén sor kerülhet a visszatérésre.

”Fel vagyok zaklatva. Három harcom van még a szerződésemen, amit ki fogok tölteni. Utána majd leülök a családdal megbeszélni a folytatást, lehet jobb lenne abbahagyni. De most minél hamarabb vissza akarok térni. A feleségem és az anyám is kértek, hogy hagyjam abba, de ez egy állandó dolog nálunk. Most inkább már csak a nagy neveket akarom leszurkolni, nem a TOP 15-ből bárkit is. Legendák ellen akarok harcolni. A címmeccs elúszott és nem is tartom az övön a szemeimet.”

Elmondta még, hogy miután a Smith elleni meccs felkészülését Maringai otthonában végezte, lehet jobb lenne a karrierje hátralévő részét máshol töltenie, akár országon kívül is.

Egy jó Lil Nog – Shogun III év végén, amennyiben előbbi megveri Sam Alveyt hazai pályán?

Csak vicceltem.


Szólj hozzá