Seres Róbert 41 másodperces, BRUTÁLIS finissel nyerte a Samourai MMA 4 főmérkőzését!

Seres Róbert 41 másodperces, BRUTÁLIS finissel nyerte a Samourai MMA 4 főmérkőzését!


Seres Róbert (7-3) ismét egy fantasztikus győzelmet aratott, méghozzá egy főmérkőzésen, Kanadában.

Azok után, hogy a magyar profi MMA harcos idén májusban egy 11 másodperces, rekordgyanús KO-t mutatott be a közönségnek a Samourai MMA 2 kanadai gáláján, illetve azt követően a Samourai 3-on első menetes submission-t hozott össze, a harmadik győzelmét is learatta, szintén az első menetben.

"Maximus" a nekünk írt Facebook üzenetében frappánsan annyit írt, hogy ezúttal egy kicsit lassú volt, mert 41 másodperc alatt győzte le ellenfelét, Guillaume DeLorenzi-t (10-3) a Samourai 4 gálán: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TOTALDAMAGE (@totaldamagehu) által megosztott bejegyzés


A mérkőzés eleje nem volt ennyire sima, Guillaume többször is telibe találta Robit, aki hős módjára viselte ezeket a pofonokat, majd visszavágott. Fantasztikus mérkőzés volt.

DeLorenzi több tapasztalattal és a hazai pálya előnyével rendelkezett (10-2 volt a mérlege), de ezeket nem tudta kihasználni "Maximus"-szal szemben, aki egy bal-jobb kombóval küldte a földre, majd ott is végezte ki, méghozzá egészen brutális módon.

A kanadai vagy tíz kőkemény, tiszta találatot kapott, az első párat még benyelte tiszta fejjel, aztán a szemünk láttára homályosult el neki a világ, a végén a teste már autópilóta üzemmódba kapcsolt és elkezdett birkózni. Róbert tudta nagyon jól, hogy mi történik, ezért profi módon nem ellenkezett, majd egy óriási csatakiáltással ünnepelte meg győzelmét.

Az eredményhidertésnél ott volt a kezében a piros-fehér-zöld lobogó, és a Heart of Hungary pólót is felvette a csapatával együtt.

Róbertnek a legutóbbi győzelme után már beígérték a bajnoki címmeccset, azonban a bajnok lemondta a bunyót arra hivatkozva, hogy nem kapott elég felkészülési időt egy 5x5 perces mérkőzésre. A magyar fighter nem problémázott emiatt.

"Maximus" most már egész biztosan a váltósúlyú Samourai MMA bajnoki övért mehet legközelebb.

Robi, szívből gratulálunk a győzelmedhez!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá