Saunders feladta a meccset Canelo ellen!

Saunders feladta a meccset Canelo ellen!
Az első menetben Billy Joe volt az aktívabb, a szokásos jab-jeivel operált. Canelo kevesebbet támadott, de ő volt a pontosabb, be-betalált testre. A közönség egyértelműen a mexikóinak drukkolt – nagy üdvrivalgás tört ki, amikor Canelo a sarokba szorította BJ-t és teljes erejével megütötte a testét.

A menet végén canelo gyönyörűen védte Saunders ütéseit kézzel, ami kivételesen jó reflexekre utal.A második menetben a köteleknél Saunders konkrétan belehajolt Alvarez jobbosába, aztán nekiállt leengedett karokkal showboatolni. Rosszul tette, mert kapott még egy jobbost a fejére. Elkezdett látszódni a damage a fején. Parázs csata alakult ki ez után, mindketten betaláltak a másiknak egy szép ütéssel.

A szünetben a közönségben feltűnt egy olyan póló is, amelyen az a felirat díszelgett, hogy BJ be van szarva, fél Caneloval bunyózni (ha nem tudod, mire utal a szöveg, erre a linkre kattints a magyarázatért).

A harmadik menet első fele hasonlított az elsőhöz, Saunders óriási terpeszben indított távolról támadásokat, amiket Canelo védett. Amikor a mexikói közel tudott kerülni, talán a mérkőzés legkeményebb ütését vitte be BJ-nek, akinek szerencséje volt, hogy a nyakára, és nem az állára érkezett az ütés. Saunders a találat után valami olyasmit ordított: "GYEREE!!". Ezeket akkor szokták csinálni a küzdősportolók, amikor mutatni szeretnék, hogy meg sem kottyant nekik a találat, de valójában persze fájt nekik. Canelo jött is, de ütései szinte lepattantak ellenfeléről.

A negyedik is jó menet volt, Canelo ütött pontosabban, egy gyönyörű felütést is fejre, de Saunders volt az aktívabb.Az ötödikben Saundersnek is volt egy gyönyörű pillanata, egy dupla jab-et ütött, a második ütésével tisztán betalált a mexikóinak. Aztán betalált egy szép bal horoggal is! Magabiztosan leengedte mindkét kezét, majd szépen elhajolt Alvarez egy ütése elől, ezek most magasan az ő pillanatai voltak. Ő is vitte a menetet, egyhangúan.

A hatodik menetben jön egy érdekes adat, az egyik pontozó eddig Saunderst látta jobbnak 47-48 arányban. Érdekes. Mindazonáltal ebben a felvonásban BJ-t láttuk jobbnak. Egy szép bal horoggal megelőzi és tisztán eltalálja Canelo-t közelről, és szépen védi a testütéseket. Egy bekapott ütés után elkezdi nyújtogatni a nyelvét Alvarezre.

A hetedikben Canelo biztatást kapott a 73 ezres közönségtől (a harmadik legnagyobb nézőközönség gyűlt össze a meccs miatt), de ez sem az ő menete volt. Nehezen tudott a szorító körül táncoló, gyakran leengedett karokkal bokszoló Saundershez közel kerülni.

A nyolcadik menet közepén BJ bekap egy nagy ütést Canelo-tól, amitől meg is inog! BJ-bek kapaszkodnia kellett, a jobb szeme alatt nagy bevérzés látható! És MOST visszakapja az összes beképzelt arcoskodást Canelo-tól, aki mindkét öklét felemeli a magasba!!!Óriási nagy bajban Saunders, a közönség felállva szurkol! BJ szeme csaknem teljesen becsukódott, alig tudja kinyitni.

Canelo állva várja a kilencediket, aztán látja, hogy Saunders sarkában integetnek, hogy feladják a bunyót! Érdekes döntés, láttunk ennél már nagyobb sérülésekkel is küzdeni embereket, lásd például Jerome Le Banner-t vagy Joanna Jedrzejczyk-et Weili Zhang ellen.

Ez sajnos ismét nem vet jó fényt BJ-re, aki a ring mérete miatt panaszkodott a meccs előtt. Persze az egészségnél nincs fontosabb, csak hát, na.Canelo-hoz került a WBO bajnoki öve is, így már 3 bajnoki címe van.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá