Volt dráma rendesen Canelo és Saunders között

Volt dráma rendesen Canelo és Saunders között


A hétvégén a veretlen Billy Joe Saunders (30-0) csap össze Canelo Alvarez-zel (55-1-2), akit senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen minden idők egyik legjobbjáról van szó.

A mérkőzés majdnem nem jött lére egy meglehetősen furcsa nézeteltérés miatt. Saunders csapata nekiállt panaszkodni a ring mérete miatt, túl kicsinek találták azt és azzal fenyegetőztek, hogy emiatt lemondják a bunyót.

Billy Joe órákkal ezelőtt posztolta az Insta sztorijába, hogy a szitut rendezték, mégis kiállnak Caneloval, nem probléma többé a ring mérete. Azt nem tudni, sikerült-e elintézniük azt, hogy nagyobb legyen a küzdőtér, vagy csak egyszerűen belátták, hogy szánalomra méltó emiatt panaszkodni és esetleg lemondani egy bunyót, de a lényeg, hogy a probléma elhárult.

Saunders 5 centivel magasabb, mint Canelo, de ez nem jelenti azt, hogy megilleti őt a nagyobb ring, hiszen nem futóversenyről van szó, hanem egy bokszmeccsről. Itt bunyózni kell, nem pedig űzött vadként futkorászni a másik elől.

Előkerült egy videó, melyen Billy egyik csapattársa összeszólalkozik Alvarezzel. A csapattag állva tapsikolva azt mondta neki, hogy növesszen tököket (érthetetlen, hogy miért, amikor ők panaszkodtak a ring méretére), mire Canelo viszaszólt, hogy "egy kibaszott punci vagy":A két bunyós között sem valami felhőtlen a viszony, amint az a fészoff videón is látható-hallható:Ezt a bunyót egyébként már tavaly is össze akarták hozni, akkor még Callum Smith is versenyben volt, a két bunyós egymásra licitált, hogy ki tud több pénzt kicsikarni a mérkőzésért, és a koronavírus is bezavart a dologba.

A mostani, várva-várt meccsen összesen három világszervezet bajnoki öve lesz terítéken. Saunders a WBO, Canelo pedig a WBC és WBA bajnoka. A DAZN-on, valamint ezen a linken keresztül lesz nézhető magyar idő szerint vasárnap éjjeli 2 órától.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá