Ronda Rousey: agyrázkódásom volt a UFC 193-as Holly Holm meccs előtt

Ronda Rousey: agyrázkódásom volt a UFC 193-as Holly Holm meccs előtt


Ronda Rousey nemrég azt nyilatkozta, hogy a judós karrierje során elszenvedett agyrázkódások vetettek véget a karrierjének, és most egy friss interjúban azt állítja, már eleve agyrázkódással ment be ketrecbe a UFC 193-ra, a Holly Holm meccs előtt.

A UFC Dicsőségcsarnokának tagja Valeria Lipovetskynek nyílt meg a múlt eseményeiről, és kifogást kifogásra halmozott. Az egész interjú olyan, mintha Rowdy végig saját maga alatt vágta volna a fát, még a fogvédőt is szóba hozta kifogásként.
„Szó szerint agyrázkódásom volt már a mérkőzés előtt is, elestem egy lépcsőn, és az agyamban is kevesebb folyadék volt a balul elsült fogyasztás miatt, így nem volt mi megvédje az agyamat. A fogvédőm sem volt jó, valahogy minden rosszul jött ki aznap. Az egész bunyón alig álltam a lábamon, próbáltam elrejteni ezt, de mentálisan nem voltam ott. Nem tudtam jól felmérni a távolságot. Nem kapcsolt az agyam. És miután kikaptam, mindenki azt mondta, hogy nem is vagyok jó bunyós."Minden idők egyik legjobb női MMA fightere egyébként valóban árnyéka volt korábbi önmagának Holly ellen, volt egy földreviteli kísérlete, ami annyira félrement (Holly simán kitért előle), hogy emlékeink szerint még az egyik UFC-s szakkommentátor, Mike Goldberg is megjegyezte, hogy "sosem láttunk még ilyet".

Rousey hozzátette azt is, hogy úgy gondolja, ő minden idők legjobb küzdősportolója, és a sérülések mellett nagyban hozzájárult a visszavonulásához az, hogy a rajongói ellene fordultak.
“Tudom, hogy én vagyok minden idők legjobb küzdősportolója. De egy ponton olyan sok neurológiai sérülést szenvedtem, hogy már nem bírtam tovább, és minden, amit korábban elértem, kámforrá vált a rajongók szemében. Láttam, hogy a rajongóim ellenem fordulnak a második elvesztett bunyóm után, és el akartam tűnni előlük, már nem akartam szórakoztatni őket. Mindenemet odaadtam nekik korábban, és utáltak, amiért ezt már nem tudtam megtenni."

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá