Seres Róbert bajnoki címmérkőzést vív vasárnap hajnalban

Seres Róbert bajnoki címmérkőzést vív vasárnap hajnalban


Seres "Maximus" Róbert világbajnoki mérkőzését vasárnap hajnalban nézhetjük.

A Samourai MMA nevű profi MMA promóció március 11-én rendezi a váltósúlyú (165 font) bajnoki címmérkőzését, amit Jesse Ronson (22-12-1), vagy Seres Róbert (7-3) nyerhet meg.

A legújabb magyar bajnoki kihívó azzal érdemelte ki a címmeccset, hogy az utóbbi három mérkőzését idő előtti finissel hozta, mindet az első menetben, és volt olyan kiütéses győzelme is, amit 11 másodperc alatt aratott le. Robinak már a legutóbbi győzelme után beígérték a címmeccset, és be is tartották az ígéretüket.

Ronson nem lesz egyszerű ellenfél. Elég gyenge teljesítménnyel (2 vereség, 1 NC) ugyan, de a UFC-t is megjárta már és nagyobb tapasztalata is van, háromszor is több profi bunyót nyomott le eddig, mint Maximus. A TKO nevű promócióban korábban már világbajnok volt. Legutóbbi három mérkőzéséből kettőt elveszített, őt tartják kanada legjobb pehelysúlyú bunyósának is.

A promóció a Facebookon is közölte a hírt kb. egy hónapja, és hozzátette, hogy a két fightert ismerve, ez egy nagyon epikus mérkőzés lesz:Robi elmondta magazinunknak, hogy nagyon jól ment a felkészülése, egy 8 hetes edzőtábort nyomott le, és az a terve, hogy állva győzi le a kanadait, de úgy érzi, a földön még nagyobb esélye lenne győzni. Ennek ellenére állóharcot erőlteti majd, mert ha látványos finissel tud győzni, az egy nagy ugródeszka lesz akár egy UFC Contender Series-be való bekerüléshez is.

Az egykori francia idegenlégiós Róbert mérlegelése, valamint a fészoff már pipa: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Seres (@robertseres_mma) által megosztott bejegyzés


A mérkőzést a Samourai MMA 5 nevű gálán, magyar idő szerint vasárnap hajnalban – előreláthatólag 4 és 5 óra között – rendezik, ezen a linken lehet nézni. Egy PPV-jegyért 15 dollárt kérnek, cserébe full-hd minőségben lehet nézni a showt megszakítások nélkül.

A magyar fighter azt írta, hogy a Facebookon élőben is lehet majd nézni a meccset, az egyik ismerőse által.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá