Rendkívüli! Megsérült Robert Whittaker, Romero vs Rockhold lett a címmeccs
MMA

Rendkívüli! Megsérült Robert Whittaker, Romero vs Rockhold lett a címmeccs


Már amikor a gyönyörű plakát is megvolt a UFC 221-re, beüt a baj. Megsérült Robert Whittaker.Az óriási elánnal várt első címvédésére hazai pályán került volna sor február 11-én, Perthben. Lehet kritizálni a középsúly teteje továbbra is egy katyvasz, Georges St-Pierre szinte azonnal letette az övet, amint azt leszedte a majd másfél évig trónoló Michael Bispingről.

Ezalatt Whittaker lett átmeneti bajnok az ellen a Yoel Romero ellen, aki most be fog ugrani Luke Rockhold ellen, aki az előbb említett urak előtt volt a súlycsoport bajnoka. Whittaker állítólag több súlyos sérüléssel edzett már egy ideje, de most látta be, hogy ki kell húzni a dugót a dologból...

”Elmondhatatlanul csalódott vagyok, hogy nem fogom tudni megvédeni a címemet. Még súlyosabbá teszi ezt az, hogy ezt hazai pályán kell, hogy feladjam. Nagyon remélem, hogy a rajongók élvezni tudják majd a többi harcot is. Remélem mihamarabb felépülök és újra az oktagonban lehetek.”

A UFC duplán szarban van, ugyanis Romero a UFC on Fox 28 egyik meccsén lett volna David Branch ellenfele. Az esemény minden bizonnyal e meccs résztvevői által lett volna nevezve is, ám hivatalos megerősítés eddig nem érkezett erről.

 


Szólj hozzá