Rendkívüli: Daniel Cormier egy menetet sem hagyott Stipe Miocicnak, minden idők legjobbja.
MMA

Rendkívüli: Daniel Cormier egy menetet sem hagyott Stipe Miocicnak, minden idők legjobbja.


Egyetlen menet alatt megfordult a világtörténelem, Daniel Cormier a történelem legjobbja.

Éveken át Stipe Miocic volt a legjobb nehézsúlyúként számon tartva, de pár perccel ezelőtt véget ért a dolog, Daniel Cormier levette róla az övet.

Stipe és DC is kölcsönös tisztelettel érkeztek az oktagonba.Három és fél percnyi kiegyenlített harc után DC belenyúlt Stipe szemébe, Marc Goddard bíró megszakította a meccset.

Az addig eltelt 200 másodpercben ment az adok kapok, ami folytatódott is.

Egy 1-2 kombinációt követően DC clinchbe került, amiből Stipe hátralépett egy hangyányit, helyet hagyva egy bődületes könyökösnek, melytől a Horvát-Amerikai azonnal földre került.

Innentől már csak 2-3 ütés kellett, Goddard megállította a meccset.Vége.

Daniel Cormier a UFC nehézsúlyú bajnoka és egyben az ötödik két divíziós bajnoka is.Ami ezután jött, mesébe illő volt, Cormier ugyanis kihívta Brock Lesnart, aki már a meccs előtt is a közönség között szaglászott.Lesnar beérkezett a ketrecbe, ellökte Cormiert, kicsit műbalhé szaga is volt a dolognak, de most garantálom hogy milliós PPV vásárlás lesz a dolog vége.

Lesnar elküldte az anyjába Miocicot, Ngannout is valamiért, majd a mikrofonnal bebaszta a rá irányuló kamera lencséjét.Emberek, lesz a többi meccsről is cikk, de ezt meg kellett írnunk minél hamarabb.


Szólj hozzá