Rendkívüli: Cain Velasquez és Cub Swanson is elhagyhatták a UFC-t
MMA

Rendkívüli: Cain Velasquez és Cub Swanson is elhagyhatták a UFC-t


Éjjel frissült a UFC harcos ranglistája, melyből általában megtudhatjuk, ha valaki elhagyta vagy elküldték a szervezettől, esetleg USADA eltiltást kapott.

Cub Swansonról tudhattuk, hogy Brian Ortega elleni meccse volt az utolsó a szerződésén, Dana White viszont még a ketrecben új ajánlatot tett Cub irányába.

Az utóbbi időben hallhattuk azt is, hogy maradna, de azt is, hogy másfelé nézelődik.

A tárgyalások minden bizonnyal nagyon, vagy talán végleg is elakadtak, ugyanis a szervezet egyik, ha nem a leglátványosabb bunyósa már nem szerepel a pehelysúlyú rangsorban.

Cub a negyedik helyen állt a bajnok Max Holloway, Ortega, José Aldo és Frankie Edgar mögött.

Swanson az alábbi twitter posztban sok mindent nem, de mégis sok mindent elárulhatott:A döbbenet pedig ezután jön, ha rátekintünk a nehézsúlyú rangsorra.

Ugyanis a lassan két éve inaktív, ámde az első tízből kirobbanthatatlan Cain Velasquez is hiányzik a legnagyobbak divíziójából.

Itt vehetjük még észre, hogy két új név van a rangsor végén, ami arra utalhat, hogy Tim Johnson is repült a szervezettől.

Cain jelenleg Sebringben tartózkodik, a patinás 12 órás autóverseny helyszínén, de ahogyan a nemzetközi média, mi sem tudunk információt adni arról, mi áll a hirtelen eltűnés hátterében.A WWE pankrátor Ronda Rousey neve sincs már a harmatsúlyú rangsorban.

Cynthia Calvillo is repült a szalmasúlyúak közül, minimum 9 hónapra.

Louis Smolka is egy icipici szervezetnél harcol majd egy hónap múlva, hátha magára talál majd a UFC-n kívül:Valamint az ACB lecsapott Marcin Heldre, egy vaskos szerződésért.


Szólj hozzá