Rendkívüli! A UFC leengedi légsúlyba T.J. Dillashaw-t, Henry Cejudo ellen!
MMA

Rendkívüli! A UFC leengedi légsúlyba T.J. Dillashaw-t, Henry Cejudo ellen!


Azt tudhattuk, hogy a UFC 233 adhat helyet Henry Cejudo és T.J. Dillashaw bajnok kontra bajnok összecsapásának, de teljesen a harmatsúlyú cím felé irányult a figyelem.


Viszont tegnapi cikkünkre rácáfolva (kösz srácok) nem Ben Nguyen és Wilson Reis december eleji meccse lesz az utolsó 125 fontos harc a UFC-ben.


A szervezet végre-valahára teljesíti harmatsúlyú bajnoka vágyát, hogy két divíziós király lehessen.


T.J. Dillashaw már évek óta készült légsúlyba, de a Mighty Mouse elleni szuperfight sosem jött össze, általában a most már ONE Championship harcos visszakozásai végett.


Demetriousról még augusztus elején vette le az övet, az azóta Magyarországot is megjárt Henry Cejudo.


Az utóbbi pár napban már szinte hivatalos is lett, hogy bezár a legkisebb férfiak súlycsoportja, páran már megkapták felmondólevelüket is.


A fogyasztási gondos és negatív rekordokkal rendelkező embereket próbálják kiszórni, akikben van fantázia mehetnek harmatsúlyba.


A UFC 233 egy időben és városban lesz, a Bellator nehézsúlyú tornájának döntőjével, ahol Ryan Bader lehet szintén két súlycsoport királya, Fedor Emelianenko ellen.


Dillashaw Los Angelesben él de általában a harcra való felkészüléseit Denverben végzi Duane Ludwig szárnyai alatt, Cejudo gyökerei pedig LA-be vezetnek vissza.


T.J. Cody Garbrandt oda-vissza kiütésével szerzett címet (másodjára) és meg is védte azt, 3 éve veretlen.


Cejudo három meccsen sorozatban nem talált legyőzőre, Mighty Mouse, Sergio Pettis és Wilson Reis legyőzéséve. Előtte Joseph Benavidez egy hajszálvékony döntéssel legyőzte, Mighty Mouse pedig fél menet alatt elintézte az odavágón.


A gálán debütálhat Robbie Lawler ellen Ben Askren, itt pótolják James Vick és Paul Felder meccsét, de mindjárt kaptok egy cikket még két fontos bejelentett meccsről.Szólj hozzá