Rendkívüli: A Kölyök Idahoba megy! Borics Ádám egy hónap múlva újra ketrecben a Bellator 205-ön!

Rendkívüli: A Kölyök Idahoba megy! Borics Ádám egy hónap múlva újra ketrecben a Bellator 205-ön!


Fantasztikus hírünk van számotokra, ugyanis örömmel jelenthetjük be, megvan Borics Ádám harmadik ellenfele a Bellatorban!

Hazánk veretlen büszkesége a Bellator 205 harcosaihoz csatlakozhat jövő hónapban, egész pontosan arra a gálára, amelyre mi is szerettük volna már pár napja, AJ McKee ellen.

Ellenfele egy brazil veterán lesz, Josenaldo Silva személyében.

”Naldo” egy nagyon tapasztalt és veszélyes harcos, mérlege 25-6.

Rengeteg finise között nagyon sok a KO, de submissionökben sincs hiánya.

Egy nagy névvel is megküzdött, Marlon Moraes aki jelenleg a UFC harmatsúlyú címmeccsének nagy esélyese volt az még tavalyelőtt év végén.

Tavaly a WSOF-ből PFL-é avanzsált szervezetnél is próbálkozott, de Timur Valiev egy rear nakeddel kopogtatta.

E mérkőzés természetesen 145 fontban, Ádám súlycsoportjában lesz megrendezve.

Ádi meccsére április óta várunk, amikor először James Gallagher ”sérült” meg ellene, majd Manuel Gaxhja sem vállalta a szereplést.

A borzalmasan stresszes időszakot végül a több helyen a hónap kiütésével koronázott repülő térdessel zárta le Ádám, ugyanis Teodor Nikolov fejét valahol a BOK csarnok mellett találták meg.

Érdemes megjegyezni, hogy az akkor a ketrec mellett parádézó, általam csak Műanyag McGregorként hívott Gallagher egész a harmatsúlyig futott hazánk büszkesége elől, pont holnapután hajnalban van meccse.

A Bellator 205 ültetőit, ahol Ádi is lesz INGYEN ÉS BÉRMENTVE meg lehet tekinteni a Bellator Appban, bármilyen platformon, iOS, Android, AppleTV vagy bármilyen okosTV.

A gála főmeccse AJ McKee lesz a beugrós John Macapával szemben, továbbá Rafael Lovato Jr. is tiszteletét teszi John Salter ellen.

Nem mellesleg két olyan arc is ott lesz Ádám mellett, akik Budapesten is.

Roger Huerta akkor Benson Henderson ellen volt főmeccsben, most Patricky Pitbull ellen ugrik be, mivel Goiti Yamaguchi kiesett.

Denise Kielholtz pedig Petra Castkovát győzte le a fővárosban, most Veta Artegata vár rá.

Ha bármilyen plusz információnk lesz még, úgyis megírjuk!


Szólj hozzá