Ray Longo szerint más tészta lett volna, ha öt mentre készül Al Iaquinta
MMA

Ray Longo szerint más tészta lett volna, ha öt mentre készül Al Iaquinta


Bár rengeteg szerencsétlen és idióta történés vezetett a UFC 223-ig, végül egy PPV szintű gála csak összejött, hacsak óriási kavarás árán is.

Al Iaquinta számára nem volt rossz az elmúlt időszak.

Nemrég leszurkolt egy új szerződést magának, rendben van évek óta vacakoló térde is.

Egy éve tért vissza Diego Sanchez ellen, majd a múlt héten pedig pár óra alatt lett belőle címmérkőzést vívó cserebogár.

Edzői, Matt Serra és Ray Longo is ódákat zengenek róla, Serra a UFC podcastje alatt tette le a garast, Longo pedig most fogja:

”Mint az edzője, le vagyok nyűgözve. Fogalmam sincs, hogy csinálta meg ezt. Akarat és elhatározás kellett, a világ egyik, ha nem a legtechnikásabb harcosa ellen. De bennem már akkor megfogalmazódott, mi lett volna ha öt menetre készülünk?”

Iaquinta ugye eredetileg Paul Felder és 15 perc tulajdonosa lett volna, akiről tudjuk, igazi állóharcos, míg dagesztáni kollégája a földharc királya.

”Nincs bennem semmi, csak tisztelet Khabib felé. Imádom, őt is meg a csapatát is. Igazi harcos, nem kímélte magát, mindent bennhagytak mindketten. Egyértelmű tisztelet van közte meg Al között is, tapasztalatot gyűjtöttek ami egy életen át hasznos lesz mindkettőjüknek.”

A tegnap megjelent rangsorban Khabib Nurmagomedov a bajnok, első helyen van, míg Iaquinta csupán egy helyet lépett előre, a tizedikre James Vick elé.

Minimum a nyolcadikra vártam Nate Diaz elé, de úgy tűnik ez a rangsorosdi egyre inkább elveszíti azt a minimális jelentőségét is, ami eddig volt.

Gáz.


Szólj hozzá