Rangsorolt UFC-nehézsúlyút igazolt a Bellator!
MMA

Rangsorolt UFC-nehézsúlyút igazolt a Bellator!


Néhány hete még a TOP 15 nehézsúlyú között foglalt helyet Timothy Johnson, aztán egyszer mindenféle magyarázat nélkül repült a listáról, nem is hallottunk róla.

Viszont azt sejtettük, hogy nem állhat épp jól anyagilag, mert (mint kiderült) utolsó UFC meccsére már a rajongói segítségével dobta össze a pénzt, hogy teljes csapata vele lehessen a sarokban.

Hihetetlen: A rajongói dobták össze a pénzt Timothy Johnson meccsére


Most azonban az is nyilvánvalóvá vált, hogy miért nincs a listán. Ugyanis a Bellator többmeccses szerződést adott a 33 éves Johnsonnak. A UFC-be 8-1-es mérleggel érkező Johnson három évet élt meg a szervezetnél, ahol felváltva nyert és veszített, de látszott, hogy nem számolnak vele komolyan. Meccsei felét más kontinensen kellett hogy vívja.

De legalább győzelemmel búcsúzott Marcelo Golm ellen, ami után lejárt a szerződése. A szervezet nem élt az ilyenkor szokásos 90 napos exkluzív tárgyalási előjogával, így két hónapra rá lett nyilvános a Bellator szerződés. Johnson debütálása ugyan még nem lefixált, az már biztos, hogy a jelenleg zajló nehézsúlyú tornán nem juthat szóhoz.

Mit gondoltok erről?

A UFC miért nem élt egy ilyen ”gatekeeper” harcos megtartásával?

A felhozatal rettenetesen sovány, a nehézsúly nagyon rossz napokon megy át.

De legalább a TOP 15 fele mozog.

Stipe Miocic – Daniel Cormier (félnehéz)

Alistair Overeem – Curtis Blaydes

Andrei Arlovski – Tai Tuivasa

Junior Albini – Alexey Oleinik (nem rangsorolt)


Szólj hozzá