Randy Couture is megosztotta véleményét a Khabib – Conorról, előbbit briliánsnak tartja.
MMA

Randy Couture is megosztotta véleményét a Khabib – Conorról, előbbit briliánsnak tartja.


Ha valaki, akkor Randy Couture az aki volt már néhány UFC PPV vásárlási rekord középpontjában.

A legenda nézni fogja, hogy Khabib Nurmagomedov és Conor McGregor összecsapnak majd a könnyűsúlyú címért, de egyáltalán nem biztos a PPV vásárlási rekordban.

”Természetesen a Mayweather – McGregor meccset követően lesz egy csomó olyan ökölvívást kedvelő ember, aki ide fog kapcsolni. Mindenképp nagy segítség a rekord elérése érdekében. De nem olyan lesz, mint amikor a WWE arcok harcoltak és valamilyen úton módon azok is nagy számokat produkáltak. Természetesen Brock Lesnarra és CM Punkra gondolok, mikor a komplett pankráció nézőközönség felénk fordult.”

A UFC fejese Dana White úgy számolt, hogy a 229-nek valahol a 2 milliós szám körül lehet vásárlója.

Ez árnyalná a jelenlegi rekordot, melyet szintén Conor McGregor tart, Nate Diaz elleni visszavágója során majd két évvel ezelőttről.

Ez a szám 1,650,000 volt.

Couture 2008-as harca Brock Lesnar ellen, a UFC 91 során azon három PPV közé tartozott, amely 2010 előtt elérte az egymilliós álomhatárt.

Randy aki 2011-ben akasztotta szögre a kesztyűket nem tud választani a két mostani főszereplő közül, de egyértelműen a Dagesztáni sas felé húz a szíve.

”Khabib nem feltűnősködik vagy jártatja a száját feleslegesen. Az a mindent felőrlő stílus amit képvisel az én szám íze szerint van... Szeretem ahogy harcol, de vannak akik nem kedvelik a stílusát. Szerintem briliáns. Pontosan az a fajta harcos aki McGregornak okozhat bajt. Ezt már kicsit és kicsiben láthattuk Chad Mendes elleni meccse során is. Ugyanígy Diaz ellen. Amikor földre kerül, ráadásul a hátára, problémás lehet.”

Természetesen McGregor sem maradt méltató szavak nélkül:

”Conor stílusa és hogy mindent igazolni tud a ketrecben magáért beszél. A pontossága és az ereje fantasztikus. Jól harcol, de minden más egyéb amit csinál, engem taszít...”

Ti mit gondoltok?


Szólj hozzá