Örül, hogy kikapott Brazíliában Johnny Walker
MMA

Örül, hogy kikapott Brazíliában Johnny Walker


Azt tudjuk jól, hogy néha egy vereség többet ér karrierfejlődés szempontjából, mint 5 győzelem. De Johnny Walker immár két egymás utáni vereségnél jár, legutóbbi a nézők nélkül megrendezett brazíliai gálán is kikapott pontozással Nikita Krylov-tól, hype vonata így már végérvényesen kisiklott.

“Boldog vagyok. Három menetet bunyóztam a világ vezető promóciójánál. Jót tett nekem. Sokat tett hozzá a fejlődésemhez és rámutatott, miben kell fejlődnöm."

Walker-t az ukrán végig dominálta, jobb birkózásával a földön tudta tartani. Láttuk, hogy valóban van még mit tanulnia Walker-nek, és van abban is valami, amit mond, mert a legtöbb meccse első menetes kiütéssel ért véget a UFC-ben.

Johnny még csak 27 éves, tehát nagy jövő áll előtte, és úgy gondolja, még csak most kezd belejönni, ezért még a tapasztalatszerzés korszakában van.

"Az edzőm még nagyon sok újat taníthat nekem. Alig több mint egy éve vagyok a UFC-nél, még minden újnak számít nekem. Sokat kell még tanlnom. Még mindig nem tudok semmit. Ez a meccs sokat tanított nekem. Deleadtam mindent, keményen küzdöttem, tapasztalatot szereztem és legközelebb már jobb leszek tőle."

Hogy miben kell fejlődnie, arra is rájött:

“Folyton támadott, kivédtem pár földrevitelét, de későbbiekben nem tudom, mi történt, elfáradtam. Pedig nagyon jó kardióm van. rengeteget edzem. Nem tudom, miért fáradtam el. Nem akarok kifogásokat keresni, de irtó fáradt voltam (ezt egyébként lehetett hallani a lihegéséből is, mégpedig azért, mert a gálán nem voltak nézők – a szerk.). A birkózásban kell fejlődnöm, és a földreviteleket kell jobban kivédenem majd. Sokat hánytam a meccs után, betegnek éreztem magam. De ez jó, mert éreztem, hogy élek."


Szólj hozzá