Óriási a kavarodás a középsúlyban, Gastelum kölcsön-övvel csinált hülyét magából, Jacare címmeccset akar!
MMA

Óriási a kavarodás a középsúlyban, Gastelum kölcsön-övvel csinált hülyét magából, Jacare címmeccset akar!


Mindenkit ledöbbentett Robert Whittaker célegyenesben való visszalépése a UFC 234 főmeccséből.

Bobby kiválásának oka sajnos rém egyszerű, a bajnoknak hasi sérve van, mely elviselhetetlen fájdalommal járva ki-be ugrált a szakadáson, még bélcsavarodást okozva a középsúly, most már mondjuk ki, porcelán-bajnokának.

Kelvin Gastelum eleinte nagy tisztelettel kívánt gyógyulást ellenfelének, de cselekedete nyilvánvalóan a menedzsmentje felől érkezett a közösségi médián.

Ali Abdel Aziz emberei most már egy külön kis klikk a UFC-ben, ezért gyorsan kitalálták, hogy Gastelumra tegyék rá Henry Cejudo övét, úgy állva a kamerák és nyilvánosság elé.

Kelvin nyilvánosan kihirdette magát a súlycsoport de facto bajnokának, mert idézem ”az ő világában, a birkózásban, ha valaki nem jelenik meg a meccs napján, a másik érintett automatikusan bajnok lesz...”

Ezt követően pedig nagyon hirtelen már szabadott arról beszélni, hogy az arcán olyan ringworm gomba, a tarkóján pedig olyan staphylococcus fertőzés volt, mint ide 'lacháza, ezt maga Kelvin erősítette meg.

Kelvin az Adesanya – Silva meccs végén is a címmel jelent meg, a győztes Adesanya rendre is utasította a valóság felett 10 centivel, egy rózsaszín felhőn lebegő Kelvint, hogy tegye le az övet.

Egyre biztosabb az is, hogy már Conor McGregor helyett is tweetel valaki, az ír egykori két divíziós bajnok egész este sziporkázott a twitteren, de Gastelumra különösen lecsapott:”Miért van azon a férgen a 185 fontos cím? A férgek mászkálnak a bőrén, nevetséges, hogy egyáltalán engedték volna harcolni, az meg hogy körben járkált a rajongóinkkal pacsizva... Valakinek el kell rendeznie ezt, fertőtleníteni az övet, azonnal!”

A középsúly hányattatott sorsú harcosa, Jacaré Souza bejelentkezett egy átmeneti címmeccsre és visszavágóra Gastelum ellen, a májusi UFC 237-re, mely Brazíliában lesz.”Gyerünk Dana White, Én és Kelvin Curitibában!”

Az biztos, hogy az egészben a legrosszabbul Robert Whittaker járt, megint. Egy éve szintén hasi tájon támadta meg a staphylococcus fertőzés, mely bárányhimlővel kombinálva majdnem halálos volt.

A kaszást, megint közelről érintette a kaszás, ugyanis az orvosok szerint egyetlen jó helyre mért ütéstől akár halálos belső vérzést okozhatott volna a sérv.
Ezt Dana White árulta el, a PPV utáni sajtótájékoztatón.

Whittaker elvileg 6 hét múlva újra edzhet, a ha a UFC megint kegyelmez neki, akkor a 237-re át KELL tenni a meccset Gasteulum ellen, minden más esetben sajnos le kell venni róla címet, mert ez a sokadik eset, a meccsei után is egy éveket hagy ki, ez pedig nem mehet így tovább.Szólj hozzá