'Nem lesz kegyelem' - Valentina Shevchenko brutális verést ígért, Grasso szerint viszont nincsenek véletlenek
MMA

'Nem lesz kegyelem' - Valentina Shevchenko brutális verést ígért, Grasso szerint viszont nincsenek véletlenek


A hétvégén szerezheti vissza légsúlyú bajnoki címét Valentina Shevchenko, miután márciusban submissiönnel kikapott Alexa Grassotól.

A minden idők egyik legjobbjának tartott "Bullet" azt ígérte, a lehető legveszélyesebben fog bunyózni a mérkőzésen, nem fog kegyelmezni ellenfelének, annyira vissza szeretné szerezni az övet.
„Egy vereség nem változtat az összképen, a lelkem egy bajnok lelke. Az a célom, hogy visszaszerezzem, ami engem illet, ami oly sokáig nálam volt, és hogy bebizonyítsam az embereknek, még mindig itt vagyok, a sport csúcsán, és még mindig a legjobbak legjobbja vagyok. Grasso a legrobbanékonyabb, legerősebb és a legveszélyesebb 'Bullet' Valentinával fog találkozni a ketrecben. Ezúttal nem lesz kegyelem. Szeptember 16-án teljesen más mérkőzést láthatnak majd a nézők. Én tudom, ő milyen, azonban ő nem tudja, milyen az igazi 'Bullet' Valentina. Elfuthat, elbújhat, nem számít, meg fogom törni, és az övvel fogom otthagyni az Octagont." – fenyegette a bajnokot a kirgiz.

Alexa Grassotól is idézünk az elfogulatlanság jegyében.

A mexikói bajnok bár valóban minden idők egyik legnagyobb meglepetését okozta a mérkőzésen (úgy néz ki, mostanában tele vagyunk ilyenekkel), de úgy gondolja, ez nem a véletlen műve, mert ebben a sportban nincsenek „balesetek".
“A technikát, amivel legyőztem Valentinát, nagyon sokat gyakoroltuk a mérkőzés előtt. Mind tudjuk, hogy nincsenek véletlenek. Direkt begyakoroltuk a mozdulatsort az edzőimmel, tudtuk, hogy ezzel megnyerhetjük a mérkőzést."

Grasso a gála előtti egyik médiaeseményen keményen beszólt Valentinának, aki azzal kezdett hencegni, hogy ne felejtsük el, ő egy 17-szeres muay thai világbajnok és hétszer védte meg a címét a UFC-ben. A mexikói erre frappánsan így válaszolt:
„Muay thai bajnokként azt hittem, hogy állóharcot vívsz majd velem, de te a földre terelted a bunyót."A UFC Fight Night: Grasso vs. Shevchenko 2-t Las Vegasban rendezik most hétvégén, a főkártyán jön még a szórakoztatónak ígérkező Kevin Holland vs. Jack Della Maddalena előmeccs, valamint Raul Rosas Jr. (7-1) is visszatér, az áprilisban kisiklott hype-vonatát próbálja újra sínre rakni.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá