Megtörtént a csoda, Alexa Grasso szubolta Valentina Shecvhenkót!
MMA

Megtörtént a csoda, Alexa Grasso szubolta Valentina Shecvhenkót!


Megvan a UFC 285 első meglepetése, kikapott Alexa Grassotól a hosszú ideje veretlen légsúlyú királynő.

Az első menetet magasan vitte a kihívó, ami hatalmas meglepetés volt. Grasso többször is keményen eltalálta a címvédőt, akinek meg is sérült az orra ennek következtében.

Valentina bemutatta kitűnő földharc tudását a másodikban, nagyon szépen dolgozott side controlból, nem engedte, hogy Grasso előnyösebb pozícióba tudjon kerülni. Alexa végül fel tudott állni, ami nagy szó.

A harmadik menetben Valentina volt a jobb, méghozzá magasan, de Grasso is nagyon jól küzdött, amolyan mexikói keménységgel.

A negyedik menetben a fáradtság jelei mutatkoztak Valentinán, ami elég ritka látvány. A bajnok elindított egy spinning back kick-et, vagyis hátat fordított Alexának, aki valami zseniális módon és meglepő gyorsasággal ráugrott a hátára, majd fojtani kezdte, 30 másodperccel a menet vége előtt.

Valentina védekezett, megpróbálta kibekkelni a menet végéig, és addig húza, amíg az emberileg lehetséges, de végül nem sikerült, kopognia kellett.Valentina a mérkőzés után gratulált legyőzőjének, azt mondta, Mérlege 23-4, ami még mindig lenyűgöző, szeretne egy azonnali visszavágót, amit úgy gondol, meg is érdemel, hiszen pontozással ő állt nyerésre.

Valentina 9 mérkőzés őta nem kapott ki senkitől, Amanda Nunes is megkérdőjelezhető bírói döntéssel tudta legyőzni legutóbb. Grasso-nak ez volt az ötödik győzelme zsinórban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá