Nem jött össze: Badr Hari nem áll ki Rico Verhoeven ellen Amsterdamban

Nem jött össze: Badr Hari nem áll ki Rico Verhoeven ellen Amsterdamban


Ugyan Mlanden Brestovac elleni címvédését követően az egész nyár a rejtett utalásokról szólt a Glory és Rico Verhoveven között, nem jön össze a Hari elleni visszavágó.

Az okok tisztázatlanok, de nézzük a dolgok jó oldalát. Legalább Riconak összejöhet a rekordot jelentő nyolcadik címvédés, hazai pályán.

Érdekesnek tartom amúgy, hogy a Glory sorozatban 16 meccsen veretlennek állítja be Verhoevent, holott 2015 elején ugyan idegenben, de kikapott Andrey Gerasimchuktól a Kunlun Fight 15 során.

Ellenfele pedig a brazil Guto Inocente lesz, akivel még nem állt ki eddig soha, a ”Kickbox Királya.”

Guto két győzelem után van, tavaly tavasszal Jamal Ben Saddik elverte de előtte hatot húzott be zsinórban, köztük egy vékony megosztott sikert is Hesdy Gerges ellen.

A brazil nem mellesleg érdekes madár, ide oda csapong az amatőr és profi kickboxban, páran még arra is emlékezhetnek, hogy az UFC és az Ultimate Fighter terméke is ő, 2014-ben két pereccel lett elküldve.

Derrick Lewis kiütötte, Anthony Perosh meg kifojtotta szóval nem nagy sikerei vannak MMA téren.

Volt botránya is, a Ben Saddik meccs utáni győzelme Benjamin Adegbuyi ellen New Yorkban egy elcsalt meccs volt, a közönség az épületből is kifújolta a döntést.

A Glory 59 során lesz még egy hazai ász, nagy kedvenc aki címet fog egyesíteni.

Az érintett pedig nem más, mint Robin van Roosmalen aki a Hard Knocks 365 csapatánál edz, Borics Ádám mellett.

A 28 éves Petpanomrung Kiatmuu9 (igen, a kilences is benne van a nevében -a szerk.) lesz az ellenfele, akinek elvileg 196 meccséből 157 győzelme van kickboxban.

Az affér nem mellesleg visszavágó, tavaly tavasszal Roosmalen többségi döntéssel verte, de utána meg is sérült a holland, így lett Kiatmuu9-ből átmeneti bajnok Kevin Van Nostrand ellen már idén.

A buli ideje szeptember 29, a helye pedig Amszterdam.

Főkártyán intrikus módon ott lesz Jamal Ben Saddik is, aki ugye már a főmeccsben lévő arcokkal találkozott már. Most D’Angelo Marshall ellen bizonyíthat.

Hogy Badr Harit mi akadályozta meg abban, hogy visszavágjon, nem tudjuk. De ismerve őt és azt amit képvisel, lehet épp a járási bíróságon van jelenése.


Szólj hozzá