Nate Diaz fogja felügyelni Kron Gracie HÉTFŐ HAJNALI UFC debütálását a sarokból!

Nate Diaz fogja felügyelni Kron Gracie HÉTFŐ HAJNALI UFC debütálását a sarokból!


Vasárnap éjjel, hétfőre virradóra kerül sor az első UFC on ESPN 1 gálára, mely egy fantasztikus csemege lesz.

Reménykedjünk, hogy Cain Velasquez kibírja, közel három éve első mérkőzésééig, Francis N'Gannou ellen...

Cain a UFC 200-on volt látható utoljára, ugyan Fabricio Werdum elleni visszavágója tervben volt sokáig, de teste feladta, az évek alatt felgyülemlett sérülések hordozását.

A főkártyán botorkálva egy ismerős, de rég nem látott névbe akadunk, Kron Gracie-ról van szó.

A fantasztikus brazil jiu-jitsu ász eredetileg már a UFC 233 alatt bemutatkozhatott volna, de a gálát törölték, így pár héttel megcsúszott a több, mint két éve letett MMA szál felvétele.

Kron négy meccset már lenyomott japánban, bemutatkozásán kívül mindet a RIZIN szervezetnél tette, mindig kopogtatta ellenfeleit.

De 2016 vége óta nem láthattuk MMA berkekben, de már 2015-ben is volt dolga a UFC-vel, hiszen Nate Diaz balhéja Khabib Nurmagomedovval (emlékszik erre egyáltalán valaki?) Kron közreműködésével zajlott le.

Természetesen azért, mert edzőpartnerek és nagyon jó barátok is egyben.

Így meglepetésnek meglepetés, de nem akkora, hogy Nate Diaz is ott lesz a brazil sarkában hétfőn hajnalban, magyar idő szerint.

Kron ellenfele, a fantasztikus hajzatú, már majdnem Lobovi mérleggel rendelkező Alex Caceres lesz, pehelysúlyban.

A Bruce Leeroy becenévre hallgató bunyós soha nem lesz az elit tagja, de fantasztikus szíve, akarata és nem utolsósorban álla is van, így akár még keresnivalója is lehet a veretlen Kron ellen.

Érdekesség még, hogy mikor még csak pletyka szinten ment Kron potenciális első ellenfelének neve, André Fili is szerepelt a kalapban, aki szintén megtalálható e gálán.

Két meccsel Kron előtt Myles Jury ellen harcolhat, a főkártya első összecsapásán.


Szólj hozzá