Műanyag McGregor akcióban, Werdum egy BUMERÁNGGAL látta el Colby Covington baját

Műanyag McGregor akcióban, Werdum egy BUMERÁNGGAL látta el Colby Covington baját


Valahol várható volt, hogy mindenki Kolbija valahogy fizetni fog néhány héttel ezelőtti kirohanásaiért. Kolbi kollektívan szarta telibe Brazília minden egyes emberét, magát az országot, stb...

Bigfoot Silva is a véréért kiáltott, bár szegény már azóta úgyis elfelejtette, Kolbi napi szintű, általában egyoldalú trash-talkkal próbál releváns maradni. Belekötött már Woodleyba, valamelyik nap Jon Jonest is az anyjába küldte el, nem is éreztük annyira fontosnak a dolgot, hogy írjunk róla.

Kolbit, valamilyen oknál fogva ausztrál földre húzta a görcs, a UFC Sydney eseményeit promózhatta talán, de megint ő van a figyelem középpontjában. Ugyanis, mit ad isten, Fabricio Werdummal összefutottak, a brazil pedig nyilván, szerette volna tudni hányadán áll a Kolbi, szeretett hazájával.

Innentől figyeljetek, mert kicsit kócos a dolog, de kibogozom nektek:

  • Először Kolbi jelentkezett egy élő videóval, amiben sír a szája, mert Werdum állítólag a jobb szeme alá tett egy lópuszit.


A videó így kezdődik:
” Mi van Fabricio, megint meg akarsz ütni? Fabricio Werdum, te egy buzi(faggot-a szerk) vagy, bassza meg minden brazil és az ország is, állatok vagytok mind, mocskos állatok. Így viselkedtek, aztán csodálkoztok, hogy így beszél róla mindenki.”Pár percre rá jött egy másik videó, ami által biztos lett, hogy Kolbi valóban csak egy gyáva szar. Bajba akarta keverni Werdumot azzal, hogy azt állítja, megütötte, holott a brazil egy valahogy a kezébe akadó bumeránggal csapott oda neki, tegyük hozzá szerintem, joggal.

Az esetet egy másik UFC harcos, egyik kedvencem, Dan Hooker vette fel egy mellettük lévő épület üvegablak mögül... :DHooker videója akkor ér véget, mielőtt Kolbié elkezdődik, gondolom még a saját szeme alá is csapott, mint egy igazi kis girnyó, hogy esetleg Fabricio alatt vágja a fát.

Werdum elmondta a véleményét az esetről:
”Ez a tag nagyon nagyképű. A hajam akartam levágatni és borotváltatni a mesteremmel, erre ebbe a seggfejbe futunk bele a lobbiban. Sose láttam ezelőtt élőben. Mikor elmentünk mellette, annyit mondott, *mocskos brazilok*. A telefonja a kezében volt, gondolom már azt a részt akarta venni, ahol úgy tűnik, én kezdem a balhét, ezért kiütöttem a markából. Ekkor rárúgott a lábamra, de levédtem a dolgot. Ekkor ugrottak közénk, de ha nem figyelek, lehet megsérülhettem volna.”

Werdum így folytatta:
”Nem ütöttem meg. Ha így lett volna, kórházban lenne. Ez egy idióta, aki Conor McGregort akarja csak másolni és bohócot csinál magából menet közben. Nem hittem a fülemnek, mikor rámkötött. Ordítozott, hogy mocskos brazilok. Stb. Ez egy barom.”

Kolbi, gyáva oroszlánként az alábbiakat tette hozzá az esethez:
”Börtönbe fogom juttatni. Van egy videóm az esetről, és börtönben fog kikötni.”

Micsoda jellem.

A UFC kijelentette, vizsgálja az esetet... Werdumnak rövid időn belül ez a második ilyen balhéja, de Tony Fergusonnal ki is békültek a 216 után.
”Fergusonnal kezet ráztunk, jó szerencsét kívánt nekem, a harc estéjére, semmiféle baj nincs közöttünk. Ez a múlt.” - Mondta a brazil.

Mi a véleményetek? Szerintem Covington egy girnyó és Werdumnak igaza van azzal kapcsolatban, hogy McGregort másolja.


Szólj hozzá