Miocic: A UFC azt szeretné, hogy Ngannou megverjen
MMA

Miocic: A UFC azt szeretné, hogy Ngannou megverjen


Stipe Miocic úgy érzi kiesett a szervezet kegyköréből.

Hiába készül rekord számú, harmadik címvédésének megszerzésére Francis Ngannou ellen, úgy érzi kihátrált mögüle a UFC.

A 218 ellőtt kezdődő, majd azóta hatványozottan tartó Ngannou hype elkezdte fúrni a tűzoltó oldalát is, melynek hangot is adott.
”Kicsit úgy érzem, mint ha már nem tisztelnének. De nem fogom magam gyötörni miatta. Sokkal nagyobb hype és promóció van mögötte mint mögöttem jelenleg. Erősen üt. Oké. Fel van fújva a dolog. De tudjátok, egész jó harcosokat vertem meg, hogy idáig jussak. Én nem vagyok az a nagy trash-talker, csak a harcot szeretem.”

Tehát a bajnok úgy érzi, hogy a meccs felépítése és promói inkább 218 egyik legnagyobb kiütésének tulajdonosára hegyeződnek. Ráerősít erre az a tény is, hogy Stipe esélytelenebbként várhatja az összecsapást a bukiknál is.
”Igazából a nyomás főleg rajta van. A legjobb emberek akik az útjába akadtak, általam már két éve kiütésre kerültek. Nem izgatom magam. Láttam azt a kimurát, vagy mit amivel Anthony Hamiltont sikerült feladásra kényszerítenie. Nem volt valami nagy dolog, a földharca nem a legjobb, sőt.”

Stipe nemrég tárgyalt egy új szerződésről a UFC-vel, melyet meg is kapott. Nyilván magasabb pénzeket követelt magának, melyet bajnokként meg is tehetett. Dana White pedig kénytelen volt beadni a derekát emiatt és lehet ez jön vissza az utóbbi évek legdominánsabb nehézsúlyú bajnokán.

A 219 előtti sajtótájékoztatón is teljesen úgy tűnt, hogy Ngannou felült a saját hype vonatára.

Visszaszólásai és trash talk próbálkozásai pedig mint ha a szájába lettek volna adva előtte...

Stipe érzései tehát jogosak is lehetnek, de jövő hét végén minden kiderül.


Szólj hozzá