Mindössze négy hónappal horrorsérülését követően visszatérhet Tony Ferguson!
MMA

Mindössze négy hónappal horrorsérülését követően visszatérhet Tony Ferguson!


Viszont nagyon reméljük, hogy nem a stop tábla oszlopának rugdosásával kezdi majd felkészülését.

Április elseje volt, egy humor posztot követően volt az oldal, mikor elhintettük viccből, hogy a Khabib – Ferguson negyedik alkalommal kerül kukába.

A poén néhány órán belül valósággá vált, Tony Ferguson ugyanis annyira túltréningezte magát, hogy gyakorlatilag egy elektromos kábelben való megbotlás elég volt ahhoz, hogy bal térdében rémisztő mértékű sérülések keletkezzenek.

Kicsit több mint negyed évnyi intenzív rehabilitációt követően El Cucuy ismét egészséges!

A Kevin Lee ellen átmeneti bajnokká avanzsáló majd sérülése miatt azt buk Tony köszöni szépen, jól van:”Tisztázva. Négy hónap és egy nap alatt felépültem. Köszönöm mindenkinek aki hitt bennem. Itt az ideje egy kis káosznak és hogy visszaszerezzem ami az enyém.”

Tonynak nem lesz könnyű dolga, de szemmel láthatóan már most készen áll valamire, ugyanis 175 font körül mozog:Ez mind nagyon szép és jó, viszont ellenfelet nem tudok neki elképzelni jelen pillanatban.

A bajnok Khabib Nurmagomedov és Conor McGregor egymással vannak elfoglalva, Dustin Poirier pedig a hisztikirály Nate Diaz ellen mehet majd a 230-on, amennyiben utóbbi méltóztatik megjelenni.

Eddie Alvarezt most verte porrá Poirier, Edson meg jó volna még, ha tudna pihenni ugyanis Khabib és Kevin Lee ellen is megjárta a poklot.

Pár perc híján 10 menetet járt meg a pokolban még az év elején.

Justin Gaethje jövő héten James Vick skalpjára vadászik, Anthony Pettist meg Kevin Lee akarja a 229-re maga ellen.

Szóval ha Tony rövid úton belül akar visszatérni, az necces lehet.

De ha még adna magának kis időt a teljes gyógyulás érdekében, akkor a Poirier – Nate győztese vagy a Khabib – Conor vesztese ellen lehetne reális a szereplése.

Bár ismerve tréningezési szokásait, most majd egy papagáj repül a vállára és szakítja le azt...


Szólj hozzá