Minden idők legnagyobb meglepetése! Pena legyőzte Nunest!
MMA

Minden idők legnagyobb meglepetése! Pena legyőzte Nunest!


Amanda Nunes egy lábrúgással a földre küldi Julianna Pena-t. A kihívó ismét a földre kerül egy ökölharc után. Aztán a ketrec falánál megint, egy gáncsolást követően.

Pena háta mögé kerül, hátsó fojtással fenyegeti, de a venezuelai kivédi. A földön is Amandáé a kontroll. Azonban Julianna Nunes bal karját elkapja, megpróbál összehozni egy kimurát, de nem jön össze.

Az első menet végigmegy - ez is nagy szó. Edzője mondja Penának, hogy ne aggódjon, minden úgy megy, ahogy azt eltervezték.

Pena ügyesen küzd, Nunes orra elkezd vérezni! Pena megérzi a vérszagot, és rámegy a finisre! De bekap ő is egy nagyot! Iszonyatos csata! Évek óta most először tűnik sebezhetőnek Amanda Nunes!!!

Férfiakat megszégyenítő a küzdelem! ŐRÜLET!!! Pena keresztbe veri a brazilt!!! És a földre is viszi! A háta mögé kerül! A kommentátorok TORKUK SZAKADTÁBÓL ORDÍTOZNAK IZGALMUKBAN!JULIANNA PENA KOPOGTATJA NUNEST!!!

Ezt nem hisszük el! A venezuelai legit megveri Nunest, minden idők legjobbjának kikiáltott női MMA versenyzőjét, mind állóharcban, mind földharcban. Félelmetes volt látni "Lioness" arcán a kétségbeesettséget.

Kétségkívül ez minden idők legnagyobb meglepetése, nemtől, súlycsoporttól, korszaktól, ÉS sportágtól függetlenül is.

Nem találunk szavakat.

És hogy hogyan tovább? Itt most saját magunkat idéznénk egy korábbi cikkünkből:
"Ha [Pena] nyerne, az nagyon jót tenne a női divíziónak, mert azonnal jönne a visszavágó, és esetleg egy trilógia is."

Ezek után tényleg minden és bármi megtörténhet ebben a sportban.

Nunesnél még ott van a pehelysúlyú bajnoki öv. A rajongók szempontjából a lehető legjobb forgatókönyv valósult, hiszen már unalmas volt, hogy Amanda mindenkit agyonver. Azt mondta, visszatér az edzőterembe, és legközelebb erősebb lesz, mint valaha.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá