Minden idők legnagyobb comeback-jét mutatta be Paul Craig
MMA

Minden idők legnagyobb comeback-jét mutatta be Paul Craig


Ritka az olyan eset mostanában, hogy az ültetőkről felhozunk egy meccset önálló cikk kategóriába, de most meg kell tenni.Paul Craig tagadhatatlanul hatalmas karakter, aki 2016 végén került a UFC-hez, veretlenül és BAMMA bajnokként. Első meccsét nyerte, de utána Tyson Pedro és Khalil Rountree is nagyon szétrúgták a seggét.

És gyerekek, ez tegnap este sem volt másképpen a UFC Fight Night 127: Werdum vs Volkov gálán.

Magomed Ankalaev ugyanis Craig ellen debütálhatott a UFC-ben, három meneten keresztül azt csinált vele, amit akart. Sima 30-26 meccs volt a dagesztáninak. A harmadik, és egyben utolsó menet végét jelző három ”tapsoló” által kiadott hangot követően, Craig a kerítés mellett volt a földön, a dagesztáni előtte már macskaeledellé verte.

A skót valahogy bevarázsolta a nyakát egy láb-háromszög fojtásba. A helyzet a következő volt: ha a veretlen dagesztáni eszméletét veszíti, akkor is megnyerte volna a meccset, mert vége lett volna. KETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTŐ másodpercet kellett volna kibírnia, de 4:58-nál elkezdett kopogni, Marc Goddard bíró pedig szokásához híven rendkívül jó bírói munkával azonnal reagált Magomed kopogására, így egy másodperccel a vége előtt leintette a mérkőzést.A közönség szó szerint felrobbant, Craig talán minden idők legnagyobb comeback győzelmét aratta, egy olyan mérkőzésen, amit minden pontozónál elveszített, egyhangúan.Egyik bírónál már be volt írva az egyhangú győzelem... :D :D :D

Hihetetlen volt.

Craignek nagyon kellett a győzelem, elmondta a meccs után, hogy ez volt az utolsó harc a szerződésén, így most 2-2 a UFC-nél. Három perec után meg már nagyobb nevet is elküldtek.


Szólj hozzá