Minden bizonnyal elköszönhetünk idénre Al Iaquintától, fél éves orvosi felfüggesztést kapott!
MMA

Minden bizonnyal elköszönhetünk idénre Al Iaquintától, fél éves orvosi felfüggesztést kapott!


Óriási és irdatlan kemény meccset hozott Donald Cerrone és Al Iaquinta az elmúlt hétvégén.

Cowboy másodvirágzását éli 155 fontban, de Iaquinta sem veszített értékéből a 25 percnyi darálót követően.

Az Ontarioi Atlétikai Szövetség úgy látna helyesnek, ha idén már nem láthatnánk a Long Islandi Gengsztert a ketrecben, hiszen a talán lehető egyik leghosszabb orvosi felfüggesztést kapta, 180 napot.

A gálán intenzíven osztogatták az orvosi dolgokat, de a 14-től 60 napig terjedő periódusok voltak a jellemzőek.

Például Sarah Moras vagy Sergey Spivak esete, akiket nagyon kibombáztak a két havi kényszerpihenőt kapták.

Ragin Al viszont azt mondta, hogy az eltiltás nem helyes, továbbá nem is mondták neki, hogy nem harcolhat 180 napig, orvosi szakvélemény nélkül És nem mellesleg ezt üzente:

”Hamarabb is visszatérhetek, emlékeznék, ha az ellenkezője hangzott volna el.”

Viszont van ennek egy ellenkezője is, pár órája tudom a dolgot, nem is akarok hinni a szemeimnek.

Eryk Anderst egy hónapja szó szerint brutálisra verte Khalil Rountree Jr a UFC 236 során. Az ember lábait szó szerint kivágta alóla Rountree, továbbá nem kevesebb, mint négyszer volt leütve.

Rountree óriásit fejlődött a Tiger Muay Thai égisze alatt, ezt egy ott ”dolgozó” ismerősöm, Lena is megerősítette, hogy egyszerűen imádja Thaiföldet, a környezetet és az embereket, mindenképp érdemes lesz rá figyelni.

De térjünk vissza Andershez. Ugyanis a jövő hónap végén máris visszatér, Roman Dolidze kiesett Vinicius Moreirával szemben a Minneapolisi gáláról, az egykori NFL reménység pedig azonnal jelentkezett beugrani.

Érthetetlen, hogy miért tette, miért engedi a nője, családja, a UFC, az orvosok, mert egy olyan traumát, amint Khalil okozott legalább egy, de jó esetben két havi no-contact-tal kellene orvosolni, majd 2-3 havi camp és visszatérés ősz elején.

Frankie Edgar így jött vissza Brian Ortega ellen tavaly, alig egy hónap múlva Cub Swansont verte pontozással, azóta nem is láthattuk.

Picit bánta is a dolgot, mikor Szentpéterváron szóra tudtam bírni négyszemközt, mert azóta is csak sérült és nincs reális pályája annak, mikor jöhetne vissza.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá