Mighty Mouse a Dillashaw – Cejudoról: ”Felőlem. Jó nekik. Csinálják.”
MMA

Mighty Mouse a Dillashaw – Cejudoról: ”Felőlem. Jó nekik. Csinálják.”


Demetrious Johnsonnal vagy valami nincs rendben, vagy pedig túlságosan is. Ismerve az egeret, nyilván az utolsóról van szó, vagy mi szoktunk el attól, hogy egy harcos emelt fővel kezelje a vereségeit.

Ma két hete ért végét a UFC 227 során Johnson fél évtizedes uralkodása a légsúlyban, Henry Cejudo által.

A trónfosztott bajnok szemmel láthatóan fantasztikusan kezeli a helyzetet, minden megszólalásában tisztelettel szólt Henryről és most Dillashawról is.

Cejudo úgy hívta ki a 135 font bajnokát, hogy még nem is tudta ki lesz az, hiszen a TJ – Cody előmeccse volt.

Hallgassuk mit mondott Demetrious a szuperfight ötletéről.

”Szerintem ez mindkettőjüknek jó. Ha ezt akarják, hagyni kell nekik a dolgot! Valahol azt olvastam, hogy TJ véletlenül 133 fontig is befogyasztott a mostani meccs előtt így egy picit még tölthetett is a mérlegelés előtt. Nincs ezzel semmi rossz. Jó nekik, hagyni kell őket érvényesülni. Engem nem érint semmi így. Tudom, bármi lesz ezután biztosan sikeres leszek benne. Akármit dob a UFC, nem én beszélek velük hanem a menedzsmentem, mert én nem tudom az érzelmeim kontrollálni így inkább kimaradok ebből a részből.”

Bár egyöntetű vélemény az, hogy DJ megérdemelne egy azonnali visszavágót, egy súlyos térdsérülés még egy jó ideig a partvonal mellett fogja tartani az egeret.

A UFC 230-nak meg kellene egy főmeccs, bár van egy fülesem mi az A-terv, nem beszélhetek róla.

A B-terv minden bizonnyal TJ és Cejudo, csak ki kell találni melyik súlycsoportban.Szólj hozzá