Michael Jai White brilliáns alázzással válaszolt Mike Perry kihívására

Michael Jai White brilliáns alázzással válaszolt Mike Perry kihívására


Mint arról bizonyára hallottatok, Mike Perry-nek nem tetszett egy interjú, amelyben Michael Jai White amerikai színész és harcművész legenda beszélt Kimbo Slice-ról, ezért kihívta egy puszta kezes bunyóra.

Csak a miheztartás véget, MJW egy olyan ember, akivel nem baszakodsz. Ez szabály. Ugyan a legtöbben színészként ismerik, de aki konyít egy hangyányit is a harcművészetekhez, az látja, hogy nem filmtrükkök és csalóka vágásoknak, kameramozgások miatt tűnik úgy, hogy tud verekedni. 

Ahogy Joe Rogan mondaná, ő egy legit gyilkos, egy igazi bad motherfucker, aki ha MMA-ra adta volna a fejét, egész biztosan bajnoki címig, vagy legalábbis ahhoz nagyon közel jutott volna.

Nyolc harcművészeti stílusban jártas, Shotokan karate, Goju-Ryu karate, Taekwon-do, Kobudo, Tang Soo Do, Wushu, Brazil Jiu-Jitsu, és Kyokushin. Hétéves kora óta harcművész, Jujutsu-val kezdte. És valóban tanította Kimbo Slice-t, egy abszolút LEGENDÁS (20+ millió views) videóban például azt mutatja neki, hogyan kell ütni úgy, hogy az ellenfél ne vegye észre az ütést.Amit ez az ember művel, az valami elképesztő. Minden ütése, rúgása MŰVÉSZET. Egy ütésében akkora erő van, hogy lerepülne Perry feje a helyéről, ha betalálna, és akkor még a rúgásairól nem is esett szó. Nézd meg, esküszöm, élvezet nézni.

A fenti videóban van egy jelenet MJW-ről, ahogy fiatalon részt vesz egy karate tornán. Hozzátenném, itt még "kezdő" volt mai önmagához képest.

Na, de most jöjjön a lényeg, az 52 éves White odabaszós válasza Mike Perry gyerekes kihívására:

"Talán ha Perry megtanulta volna a "Börtönfilmes technikáimat", akkor most nem a 20. helyezett lenne a váltósúlyú ranglistán. Nincsenek időm ilyen játszótéri kihívásokra Tesó, de ha a közelben jársz, talán lesz időm adni neked is egy személyes leckét. Küldj üzenetet, tesó. Nincs ebben semmi nehéz!"Mike helyében én behúznám most fülemet-farkamat, de ez csak én vagyok...

Amúgy sem értem, honnan szedte a UFC bunyósa, hogy Jai a néhai Kimbo Slice-t akarta rossz fényben feltüntetni. Mint az a fenti videóból is lejön, Kimbo és White jó barátságot ápoltak, ezt egyébként a harcművész is megemlítette a Twitterén:"Kedvelem Mike Perry-t, ezért is követem őt! Talán úgy ÉRZI, hogy tiszteletlenül beszéltem Kimbo-ról, de rosszul érzi. Slice a barátom volt (RIP), és sokaknak inkább pozitívan jött le, hogy tanítottam."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá