Mike Perry kihívta Michael Jai White-ot egy pusztakezes bunyóra
MMA

Mike Perry kihívta Michael Jai White-ot egy pusztakezes bunyóra


Úgy tűnik Platinum Mike-nak nem tetszik a hangnem, ahogy Michael Jai White beszél Kimbo Slice-ról egy videóban. Kimbo és White még 2009-ben dolgoztak együtt egy filmen, ennek a forgatásáról szól az a bizonyos videó, illetve arról, hogy Kimbo nem vette túl jó néven, hogy a színész technikákat akar oktatni neki, valamint kicsit lassú volt a felfogása.Michael Jai White valóban kissé fölényeskedőn beszél a négy éve elhunyt Kimbo Slice-ról. Bár meg kell hagyni White kétségkívül magasabban képzett harcművészetileg, mint Kimbo volt. Az MMA történetében volt egy vicces eset, amikor egy színész oktatott ki egy bunyóst, méghozzá Steven Seagal állította, hogy ő mutatta Anderson Silvának a híres frontkick-et, amivel kivégezte Vitor Belfort-ot. Érthető tehát, hogy a rajongó fenntartásokkal kezelik az ilyen helyzeteket.

Mindenesetre Mike Perry a szívén viseli Kimbo hagyatékát és rögtön ki is hívta a színészt egy pusztakezes boxmeccsre a hátsó kertben, ahogy Kimbo is kezdte az ipart. Perry akár ingyen is bevállalná a bunyót és még azt is hozzátette, hogy szerinte Kimbo Slice szarrá verte volna Michael Jai White-ot. A színész egyelőre nem válaszolt a kihívásra.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá