Michael Chiesa benyújtotta a keresetet McGregor ellen
MMA

Michael Chiesa benyújtotta a keresetet McGregor ellen


Michael Chiesa szerint az ír ex-bajnok és pár társa megtámadta őt, amivel "személyes, gazdasági és egyéb" sérülést szenvedett a buszos incidensben. Ennek hangot is adott, hiszen beadta McGregor ellen a keresetet.

Chiesa ügyvédje, Joseph W. Murray egy csomó mindent felsorolt, ami miatt jogi elégtételt akarnak Conor és "bajtársai" ellen:

hanyagság, érzelmi szorongás okozása, bántalmazás, szándékos testi sértés, ilyenek.

Egyértelműen látszott a kamerákon Conor gaztette, ahogy belevágja azt a szart a buszba, kitöri az ablakot, az üveg pedig felsérti Chiesa arcát. Chiesa emiatt nem harcolhatott a másnapi gálán, ezért borult ki ennyire: megfogadta, hogy beperli Conort.

Nem Chiesa volt az egyetlen, akinek elmeszelték a meccsét emiatt: ott volt Ray Borg is, aki sokkal súlyosabb sérülést szenvedett, neki konkrétan a szemébe repültek szilánkok. Ő nem akarta beperelni Conort. Mondhatnám, hogy ő kevésbé rinyás, mint Chiesa, de meg lehet érteni őt is, mivel tényleg elmaradt a bunyója, így csomó pénztől elesett, és az is 100%-osan érthető, hogy nem tetszett neki, amit Conor művelt, és elégtételt akar. Azt modnta, hogy a címmecs elveszítése fáj neki a legjobban, és ezért pereli be Conort.

Egyébként a UFC sem perelte be Conort, ők úgy gondolták, már épp eleget szenvedett az ír emiatt, és már megbánta tetteit.

Chiesa úgy fogalmazott, hogy a támadás miatt "elment az életkedve, beteg lett, tehetetlennek érezte magát, és sok fájdalom, diszkomfort érte őt", ráadásul "elbukott egy címmeccset is emiatt". Rose Namajunas szintén elég komoly lelki traumát szenvedett, de róla nem tudok, hogy perelni készül-e.
“Tudom, hogy úgy hangzok sokaknak, mint egy fürdőskurva, de azt kívánom nekik, hogy bárcsak lennének az én cipőmben. Én voltam a legmagasabban jegyzett a kártyán. Simán beugró lehettem volna Khabib ellen (Khabib ellen Holloway ment volna, de az orvosok nem engedték bunyózni a hawaii születésű srácot – a szerk.).” – panaszolta Chiesa.

Chiesa "minden alacsonyabb bírósági joghatóságot meghaladó összegre" gondolt kompenzálásképp, valamint Conornak a bírósági költségeit is fizetnie kell, ha bűnösnek találják.

Chiesa állítólag ugyanazt érzi, amit Rose Namajunas, aki szinte csak edzésekre hajlandó kimozdulni, alig mer emberek közé menni.
“Ugyanazt érzem, amit Rose, csak máshogy.” – fogalmazott Chiesa.

Chiesa a buszos botrány óta egyébként már harcolt az Oktagonban, de kikapott, ráadásul nem is tudta hozni a súlyát, ilyen korábban nem történt meg vele egyszer sem.

 


Szólj hozzá