Rendkívüli: Conor McGregor tört és zúzott 30 haverjával a UFC 223 helyszínén, körözik!
MMA

Rendkívüli: Conor McGregor tört és zúzott 30 haverjával a UFC 223 helyszínén, körözik!


Rendkívüli: Conor McGregor tört és zúzott 30 haverjával a UFC 223 helyszínén, körözik!

Conor McGregor óriási riadalmat és pánikot keltve megjelent a UFC 223 helyszínén, ahol a saját maga által futtatott themaclife újságírói engedték be mindenhová.

Az ír ezután a harcosok buszainak közelébe ment, Dana White szerint 25-30 ”emberével” biztosra vehetően Khabib Nurmagomedovra vadászva. Majd válogatás nélkül elkezdték dobálni kordonokkal, kerékpártárolókkal székekkel a buszokat.

Egyik ilyen járművön Michael Chiesát kapta telibe egy nagy marék üveg, szétvágva az arcát. Rose Namajunas is az események közelében volt, nem sérült meg szerencsére, de rendkívül fel van zaklatva, a komplett UFC-vel együtt.

Egy UFC alkalmazottnak eltört miatta a karja, óriási a káosz az arénában. McGregort körözik, cikkünkig nem kapták el.

Magángépe nem szállhat fel, semmilyen körülmények között. Artem Lobov is a keménykedők között volt, Dana White kivágta a hétvégi gáláról. Mindenki meg van döbbenve, Dana White egy live video alatt kijelentette, végzett Conorral, nem akar vele semmit, továbbá undorodik tőle.

Live at Barclays Arena in New York.

Közzétette: MMAjunkie – 2018. április 5.

Magáról az esetről van pár felvétel, de nem nagyon kell bizonygatni semmit.

Conor McGregor megőrült. Közveszélyes. Reggel jövünk a legújabb részletekkel.


1 hozzászólás

 1. chuck-d

  én csak bemásolom a tavaly novemberi agymenésem, amit a kocsmai balhéjakor írtam:

  a közelmúltban volt a ketrecbe ugrós bíróbántós ügye, most meg ez, mind bulvár, semmi produktum, több, mint egy éve nincs MMA meccse. kérdés mennyit bír el a hypepiramis, mert ugye ezt az egészet a rajongónyáj tartja fenn. az íreknek mindegy hova szarik, hősük, az UFC sem ezzel foglalkozik, nekik az üzlet húzóneve. vannak az olyan fanatikus rajongók, akik most is a gagyi ír akcentus imitálással – milyen új és eredeti – fook everybody felkiáltással helyeselnek minden kokaincsíkszívására. boldogok, akiknek szüleik vagy gyámjuk megveszi a Conor emblémás sapkát.

  a mennyezet ott repedezett, ahol a könyvet még elolvasó, az ír minden jobbra dőlő halk fingásáról is értesülni vágyó fanatikus, de ezt letagadó rajongók most elkezdenek hápogni. nemrég még a barátnőjét keresztnévről ismerve mentegették, hogy hát gyereke lesz, hát hogyan verekedjen, nem mintha szinte minden bunyós nem lenne akár sokszoros apa a karrierje során, csak mivel nem ők terhesek, ezért eddig ezt észre sem kellett venni. biztos ez esetben ő is szült egy kicsit. most meg ahogy a családapák mintaéletét éli, jönnek a tényleg védjen már, eddig cerettem, de már oan sok csipakinyílások. ha egy amőbafasznyi valóság van a McGregor-összesben, akkor ezek minimum következnek belőle. tapsolunk egy élménynek, életérzésnek, ameddig akár egy árnyalatnyit valósággá nem válik. akkor meg nem az jön, hogy szerencsétlen lófaszjóska hova pörgeti magát, akit eddig szerelemféltettünk azért nem aggódunk, hanem egyből rühelljük. megfurásodott, nem kell. már ciki a haverok előtt is.

  ez egy sportoló ember. ahhoz érdemes viszonyulni, amikor sportol. amikor beszél vagy él, ahhoz azért szeretné a figyelmet, mert neki jó gazdagnak lenni. akik meg a beszédébe és életébe túlinvesztáltak, azoknak íródik a fejükben a mese, amit ha az élet már nem igazol, akkor csalódnak. de nem ám a mesében, hanem a sportoló emberben. hát szar is az, amikor az életről kiderül, hogy nem mese, a végén még fel is kéne nőni.

  még meg kell említenem – ez a komment már amúgy is TLDR, bemásolhatnám akár a telefonkönyvet – a jólértesült klubot, akik szerint ez persze mind tudatos, a műsor része. persze, lehet, van valószínűsége, és milyen jó lesz azt beírni a faszbukon egy cikk alá, hogy én nem szoptam be, mert olyan okos vagyok, hát látom, ahogy a repülők húzzák a soros gyíkembereket a lapos Föld felett. erről Tommy Cooper brit komikus jut eszembe, ahogy szívrohamtól összeesik és meghal a színpadon, az emberek meg tapsolnak és röhögnek, mert ez még biztos a műsor része. a videó szinte bármelyik megosztón megtekinthető.

  nem akarok én senki torkába fosni, vagy akár az írt bármennyire is mentegetni, csak miközben nagyon dühösek vagyunk arra, akiért rajongtunk, lehet el is kéne gondolkodni, hogy mi a faszért is rajongtunk ennyire. a kritika befelé is működik, mint az orvosság, szar az íze, nagy a haszna.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*