Michael Bisping: ”Jó volt látni a csaló Belfortot kiütve. Isten áldja Machidát”
MMA

Michael Bisping: ”Jó volt látni a csaló Belfortot kiütve. Isten áldja Machidát”


Biztosra vehetjük, hogy Vitor Belfort és Michael Bisping konfliktusa soha nem fog rendeződni.

A Grófot még 2013-ban tette hűvösre Belfort, meccsük második menetében, ahol az angol szeme, a mai napig látható módon megsérült.

Vitor egy rúgással jobb szemére szinte vakká tette Michaelt, akit nemrég azt is elmondta brazil riválisáról, hogy akkor se hugyozná le, ha az előtte borulna lángokba.

Ez még a UFC 224 előtt volt, ahol Lyoto Machida szenzációsan időzített rúgásával garantáltan emlékezetessé tette Belfort visszavonulását.

A Sárkány egyébként már másodjára próbálja kihívni Bispinget, aki körülbelül úgy reagál a dologra, mint a Banya az indul a bakterházból, a jelenetben mikor Buga Józsi próbálja előhívni a kanapé alól.

De! Bisping a meccs után sem maradt szó nélkül, podcastjében gondosan kifejtette mit gondol Belfortról:
”Nagyon kielégítő volt látni, hogy veszít. Nem érdekel mi van vele, egy komplett karriert épített fel abból, hogy csaló volt. Az őrült mennyiségű szteroid amit élete során magához vett elég evidens. Menjetek vissza a karrierje elejére. Hogy nézett ki... Hogyan harcolt? Nézzétek meg most. Mint egy szarrá vert vénember, minden sarkon ki volt ütve. Mikor a kibaszott agya is szteroidban úszott, átment mindenkin.”

Michael tehát soha sem felejti azt, hogy Belfort nyíltan tesztoszteron terápián élve lerúgta jobb retináját, továbbá Vitor jófej karaktere csak egy maszk a szemétládasága előtt.
”Megvan benne a hipokritaság, hogy azt állítsa magáról, hogy milyen jó ember. A tag egy csaló, semmi tisztelet nem jár felé. Bárcsak én tehettem volna meg vele azt amit. De még így is élvezetes volt a dolog. Elbaszta a szemem, kizárólag miatta történt ami. Isten áldja Machidátó, remek munkát végzett.”

Bisping tehát most sem köntörfalazott, bár úgy néz ki, visszavonulása megtörtént, Kelvin Gastelum ellen.

Több ellenfél-variáció létezik a dologra, de a legvalószínűbb az, hogy az angol az egyik kesztyűjét már feltette otthon a fogasra.

Csináljátok meg azt a meccset ősszel 195 fontban, Buddeh.


Szólj hozzá