Mészárlás a Bellator 199-en, 15 másodpercig tartott az utolsó nehézsúlyú negyeddöntő
MMA

Mészárlás a Bellator 199-en, 15 másodpercig tartott az utolsó nehézsúlyú negyeddöntő


Fej fej mellett haladt a Bellator 199 és a UFC 224.

Scott Cokerék természetesen figyeltek arra, hogy a UFC főmeccsei előtt befejezzék.

De volt mit nézni itt is:

Az első főmeccsen Adam Picolotti két vereségét szerette volna elkezdeni kijavítani. Az első menetben ezt Carrington Banks nem hagyta, de a két könnyűsúlyú harca a másodikra megfordult.

A harmadik menet végén pedig Picolotti egy hátsó fojtással kopogtatta, addigra már rommá vert ellenfelét.Az eredetileg a nehézsúlyú torna tartalékmeccsének induló Cheick Kongo – Javy Ayala összecsapás kerek fél menetet húzott, mikor a francia tökönrúgó specialista nagggyon kiütötte Ayalát.A Bellator 145 fontos divíziójában Borics Ádám mellett talán a legnagyobb reménység, Aaron Pico ismét egy testütéssel hentelte le ellenfelét, 70 másodperc alatt.

Májfunkció leáll:A Bellator debütálását megejtő egykori UFC élmenő, WSOF/PFL váltósúlyú bajnok Paul Daley ellen bizonyíthatott. Fitch körülbelül Khabib Nurmagomedov verését kopizta le Edson Barobzával szemben. Csak itt annyi volt az intrika, hogy a motivációját veszített Daley a saját meccsét fújolta és a Bellator embereivel veszekedett.

Kibaszott. Meccse. Közepén.

Idióta. Vonulj vissza, ha ennyire nem akarod már ezt. Három menetes, szokásos Fitch győzelem.


A nehézsúlyú torna utolsó negyeddöntője a múltkori Fedor – Mir afférnál is rövidebb volt, ugyanis Ryan Bader 13 másodperc alatt egyetlen ütéssel kivégezte a King Mo névre inkább hallgató Muhammed Lawalt.Nem volt ez egy rossz gála, de a UFC-vel nehéz tartani a lépést.


Szólj hozzá