Megvan Rumble új ellenfele!
MMA

Megvan Rumble új ellenfele!


Tegnap jöttünk a szomorú hírrel, hogy elmarad a várva-várt Yoel Romero vs. Rumble összecsapás a Bellatorban, mivel a kubai nem jutott túl egy orvosi vizsgálaton, így a dokik nem engedték rajthoz állni valamilyen szemprobléma miatt.

A bunyó jövő hét hétvégén lett volna.

A promóció már talált is ellenfelet Rumble-nek, vagyis nem várnak Yoelre. Az egykori UFC-s Jose Augusto Azevedo Barros-szal bunyózhat, akit a neve hosszúsága miatt egyszerűbb "Gugu"nak hívni. Mérlege 7-2, 5 meccset nyert egyhuzamban (illetve volt egy NC-je, mert az egyik meccsén meghibásodott a ketrec ajtaja), legutóbb szubbal tudott győzni.Anthony Johnson ezzel szemben már 4 éve inaktív.

Mondhatni, hogy a sors keze van a Yoeles dologban, ugyanis így egy kevésbé atomdurva ellenfelet kap, ez így fair vele szemben. Hadd legyen egy bemelegítő meccse, amin lerázza magáról a ringrozsdát, aztán jöhet Yoel... remélhetőleg.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá