Megvan a UFC történetének második omoplata általi kopogtatása (videó) !
MMA

Megvan a UFC történetének második omoplata általi kopogtatása (videó) !


Újabb hét, újabb önálló cikk az ültetőkről, ugyanis olyanra volt példa, hogy huhú!


A tegnap esti UFC on Fox: Poirier vs. Gaethje  fél tucat FightPass ültetője közül a harmadikon jött, egy relatív nagy dirrel-durral beharangozott ember, Arjan BhullarA nehézsúlyú kanadai-indiai veretlen, hetek óta a média kedvence volt már, mert turbánban engedték bevonulni a lengyel Adam Wieczorek ellen.

Nem is kezdte rosszul a meccset a turbános úr, az első menetet 10-9-re el sikerült orroznia, az egyedül még karrierje második meccsén Marcin Tybura ellen vereséget szenvedő lengyeltől. Viszont a másodikban megtörtént a csoda, amit egyedül eddig Ben Saunders tudott bemutatni még 2014 nyarán.

Adam egy Omoplata nevű váll-feszítésbe tette ellenfelét, akinek ez elég nyilvánvalóan fájt is, így lekopogta a dolgot. A ritka megmozdulást a UFC fejesei természetesen 50.000 dollárnyi jutalommal honorálták, mi meg csak lestünk, a relatív korán kezdődő ültetők alatt.Wow.

Bhullar meccsét egyébként több százmillió indiai nézhette a facebookon ingyenesen, a UFC által. Csak ugye, megint nem sikerült regionálisan nagy sztárt csinálni...


Szólj hozzá