Megőrült Alexander Emelianenko, két lekötött meccse van jelen pillanatban!
MMA

Megőrült Alexander Emelianenko, két lekötött meccse van jelen pillanatban!


Péntek este értesültem arról, hogy Alexander Emelianenko börtönkarrierje utáni egyik legkomolyabb ellenfelét kaphatja majd, a UFC-t is megjárt Viktor Pesta személyében:

http://totaldamage.hu/alig-kilenc-honap-alatt-otodik-meccsere-keszul-alexander-emelianenko/

Az RCC szervezet hármas számú gálájának főmeccse lesz majd, elkönyveltük, hogy mennyire igyekszik bepótolni az elvesztegetett éveket, hiszen ötödik meccse is meglesz egy év alatt.

Ehhez képest tegnap este jött a hír, hogy Ramzan Kadyrov szervezetének félszázadik gáláján is főmeccs lesz majd Alex.

A WFCA 50 során a Bellatort és ONE Championshipet is megjárt Tony Johnson Jr. ellen áll majd ki, alig bő egy hónappal Viktor Pesta elleni meccsét követően.

Johnson utoljára december közepén meccselt, a világ (szerintem) egyik jelenlegi legjobb nehézsúlyúja, Vitaly Minakov egy menet és fél perc alatt nagyon megverte.

Ez a Fight Night Global szervezetnél történt, ahol ez előtt már volt egy KO győzelme Baga Agaev ellen.

Nem mellesleg azon kevesek közé tartozik, akik képesek voltak Alexander Volkov legyőzésére, de a Bellatorból Cheick Kongo ellen megosztott veresége után távozott 2016-ban.

Alexnek tehát mozgalmas és rendkívül kemény hónapjai lesznek, Pesta de főleg Johnson ellen is ”féltik”, mert Gonzaga földrevitelei ellen sem volt nagyon ellenszere.

Alex a legjobbat próbálja kihozni abból, hogy hepatitisze miatt se Amerikában, se Japánban (sehol normális helyen) nem harcolhat, de négy zsinórban szerzett győzelmet követően most nagyon könnyen belenézhet két perecbe.

Viszont ha behúzná mindkettőt?...

https://www.instagram.com/p/Bj7AK3SF6SH/

Lehet így táncolna végén.


Szólj hozzá