Megérkezett a nehézsúly megmentője: Ismét darált Tai Tuivasa
MMA

Megérkezett a nehézsúly megmentője: Ismét darált Tai Tuivasa


A nehézsúly nagyöregjei és fiatal jövő-menő emberei közül egyre inkább kezd kitűnni Tai Tuivasa.A 24 éves Bam-Bam ugyan ránézésre nem bonyolultabb egy százas szögnél, bunyózni azt nagyon tud. Alig több mint két percre volt szüksége a UFC 221: Romero vs Rockhold gálán Cyril Asker elpusztításához, aki dicséretet érdemel a keménysége miatt. Tai egyszerűen ennyivel jobb volt nála.

Miután minden elképzelhető módon megütötte, a földre is sikerült döfnie a franciát, amire már a bíró is eleget mondott. Tuivasa ezzel 9-0 profiként, 2-0 a UFC-ben, egyetlen vereségét azellen az Ismal Lazaar ellen szerezte kickboxban, aki még Badr Harit is kórházba juttatta egyszer...De ennek már több mint 3 éve, Tai pedig azóta csak fejlődik és gyilkol. Egyetlen meccse sem ment még az első menetnél tovább.

Asker 2-3 lett a UFC-nél, mindhárom veresége kiütéses. Megvan a súlycsoport megmentője és fáklyavivője a Stipe Miocic éra utánra Nagyon hamar szeretném harcolni látni, egy rangsorolt ember ellen, ha egy mód van rá. Shamil Abdurakhimov tökéletes lenne neki...

Tai egy Shoey-val ünnepelte a győzelmet:Egy idegen büdös cipőjéből itta a sört. Broáf.


Szólj hozzá