Megbünteti-e a UFC McGregort? Dana nyilatkozott az ügyben

Megbünteti-e a UFC McGregort? Dana nyilatkozott az ügyben


A kérdés, hogy Conor McGregort hogyan kell megbüntetni a buszos vandálkodása után, megosztja az embereket. Az etikus csoport szerint komoly büntetést kellene kiszabni az írre, hogy egy kicsit vegyen már vissza, és hogy ne ismétlődhessen meg az ilyesmi, illetve a UFC-nek is meg kellene mutatnia, hogy nem kivételez Conorral, akármennyire is sok pénzt hoz a cégnek.

A másik csoport enyhébb büntetést találna jogosnak, és mielőbb viszont szeretné látni az írt az Oktagonban.

Büntetni többféleképp lehet. Pénzbírsággal (ami Conor esetében nem lenne valami nagy retorzió), közmunkával (ez is csak amolyan dádá lenne), de komolyabban is, vagyis eltiltással, vagy akár börtönnel is.

Conor meghallgatása június 14-én esedékes a bíróságon, New York-ban. Bármi is lesz az eredménye annak, a UFC dönthet arról, milyen mértékben bünteti meg Conort. Dana White egy friss TMZ-s interjúban azt mondta, "meglátjuk, mi lesz New York-ban", vagyis június 14-ig a UFC semmiféle büntetést nem ró ki a korábbi pehelysúlyú és könnyűsúlyú bajnokára.

És ez még mindig nem minden: Ray Borg, Michael Chiesa és egy UFC alkalmazott is beperelheti még Conort, hiszen ők mind megsérültek miatta, ráadásul Raynek és Chiesának elmaradt a meccse is.

Kizártnak tartom, hogy a UFC megválna McGregortól, hiszen Jon Jones-t sem rúgták ki, pedig ő durvább dolgokat művelt, mint Conor: karambolozott egy terhes nővel, aki megsérült a balesetben, mire Jones segítségnyújtás nélkül elszaladt a helyszínről.

Két kérdést szeretnék feltenni Nektek:

  1. Ti milyen büntetést tartanátok jogosnak/reálisnak?

  2. Szerintetek megváltozhat Conor, vagy marad olyan, amilyen?


 


Szólj hozzá