Meg sem erőltette magát, simán két és fél menet alatt legyőzte Alexander Gustafssont, Jon Jones...
MMA

Meg sem erőltette magát, simán két és fél menet alatt legyőzte Alexander Gustafssont, Jon Jones...


Hiába a balhék, doppingbotrányok, konstans dráma és minden létező negatív dolog, Jon Jones szerintem ebből táplálkozik.

Daniel Cormier uralkodása véget ért mint két divíziós bajnok, de marketing szempontból semmi baj, Amanda Nunes átvette a helyét.

Jon Jones, ha meg tud maradni a seggén és nem pisál megint olyat, amitől kiolvad a mintavevő csésze alja, örökre a félnehéz királya maradhat.Jones egy földrevitellel kezdett, amit Gus lenyomott, clinchben Jones pedig tökön is térdelte a svédet.

A menet fele körül Jones elkezdte a lassú lebontást, könyökösökkel:10-9 Jones.

A második menetben Jones tovább folytatta a slow cooking-ot, rúgásokkal bontotta Gustafssont, de megtörtént a csoda. Alex megkóstoltatta Jones-szal annak régi fegyverét, a szembenyúlást.

Gustafsson meddőn nyomott a menetben, viszont a vég kezdetét sejtette Jones egyik rúgása, melytől elkezdett furán, enyhén sántikálva járni. Jones egy spinning back kick-el zárta, nyerte ezt a menetet is.

A harmadik előtti szünetben viszont érdekes volt látni, hogy Gus jobb lábát jegelik, holott a bal kapta azt a hatalmas rúgást.

A harmadik menetben fél perc után Jones végre abszolvált egy takedown-t, utolsó koporsószög volt ez a svéd meccsében.Másfél perc földharc következett, Jones gyaníthatóan kopogtatni akarta ellenfelét, mert guardból crucifixbe, és abból Gustafsson hátára került, de mindegy alapon elkezdte Alex fejét ütni, amire nem érkezett válasz, csak Mike Beltran bíró.

Jon Jones TKO, harmadik menet második perce után. Örülhetnek a Jones rajongók.

Üzenetet is küldött Daniel Cormiernek:

”Apuci itthon van.”Szólj hozzá